dnes, včera, predvčerom, pretože na našu školu prišli američania a fakt nekecám, že jedna je ešte širšia jak je vysoká a furt prichádzajú objemnejší a objemnejší, dnes mi jedna zjedla bagetu keď som išla na záchod D
nevidím zmysel v porovnávaní sa so škaredšími a tučnejšími ľuďmi, len aby som uľahodila svojmu egu, či odľahčila svoje svedomie, radšej sa kuknem na nejakú krásnu s peknou postavou a poviem si...takto chcem vyzerať a budem na tom pracovať!
občas si pomyslím, že nie som až taká tučná, keď vidím niekoho tučnejšieho, naposledy včera som pri tescu videla podobný zjav ako @0 ale uvedomujem si, že to nie je odo mňa pekné. ale zasa napokon, ktovie koľko ľudí si to myslí, keď vidí mňa
že som pekná som si chvíľu zvykla hovoriť v rámci práce na takom tom vybudovaní nejakého sebavedomia, ale potom som to vzdala
Ja som skôr na tom tak že vždy keď sa páčim sama sebe, cítim sa hrozne (sebecky hrozne) a tak si hneď hovorím čo je na mne nenapraviteľné zlé...napríklad že som príliš nízka, to je nenapraviteľne zlé.
Neviem prečo ale žijem v predstave že chváliť samého seba je zločin.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
(ale že nie som až taká škaredá, tučná som ešte stále)
alebo zeby som sa obliekla a sla....?
a potom babka spraví palacinky
end of story
že som pekná som si chvíľu zvykla hovoriť v rámci práce na takom tom vybudovaní nejakého sebavedomia, ale potom som to vzdala
@5
Neviem prečo ale žijem v predstave že chváliť samého seba je zločin.