vies ked ako 16-ka nerobis nic ine len sa zabavas s priatelmi a dostanes sa do partie kde sa az nezdravo zuruje....pila som fajcila a o trave uz ani nehovorim a v jeden takyto bezstarostny vecer plny halucinacii si ta daky kkt "o ktorom vies iba to ze sa vola dako na M a ma rockovu kapelu "polozi na velmi neromantickom mieste na zem a vobec ho nezaujima ci si alebo niesi panna a poriesi to co si ty odkladas pre toho "praveho"....tak to potom asi bues lutovat
mne sa stalo nieco dost podobne, len som mala 17 ale tiez som robila kokotiny, len som to brala tak, ze je to len sex, v tej dobe som uz za sebou mala tolko sklamani, ze som na nejakeho "praveho" neverila. ale kebyze mi to vezme nejake iluzie, tak by som to asi brala inak
Hm, ak sa mozu vyjadrovat aj chalani (lebo otazka znela ze o panenstvo, nie panictvo, ale sak to je vlastne jedn , tak este som zatial o to neprisiel a nelutujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
15
vies ked ako 16-ka nerobis nic ine len sa zabavas s priatelmi a dostanes sa do partie kde sa az nezdravo zuruje....pila som fajcila a o trave uz ani nehovorim a v jeden takyto bezstarostny vecer plny halucinacii si ta daky kkt "o ktorom vies iba to ze sa vola dako na M a ma rockovu kapelu "polozi na velmi neromantickom mieste na zem a vobec ho nezaujima ci si alebo niesi panna a poriesi to co si ty odkladas pre toho "praveho"....tak to potom asi bues lutovat