@dzongoo ale to len slimky.... glamourky.. najprv modré, ale potom už silnejšie fialové, keď som si navykla.... na konci som už fajčila len biele Virginie, asi najsilnejšie slimky pre baby
a tak vieš no, zobudíš, sa, jedna, stretneš sa s kamoškami,, druhá, desiata, obed, pred, po, potom o druhej, prídeš domov, zase sa stretneš s kamoškami, večer bar... to ide rýchlo a desiatka je fuč... a cez víkendy aj 2-3 balíčky šli...
@dzongoo hmmm..odstupom casu,ked je clovek starsi,ma viac rozumu,tak s prehladom to mozem odsudit fajcenie v mladom veku..
ale tak je rozdiel kupovat si cigy,ked stali 52sk dlhe cervene sparty a kupovat ich teraz za 3-4 eura ci kolko stoja,s tym,ze nie kazdy si kupuje cigy a len pyta ,takze z tej krabicky ma dotycny azda 8 cig ked nie menej.. ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
@tomias .. to fakt?
@leginacka .. balicek za dva dni ? .. no pekne
a tak vieš no, zobudíš, sa, jedna, stretneš sa s kamoškami,, druhá, desiata, obed, pred, po, potom o druhej, prídeš domov, zase sa stretneš s kamoškami, večer bar... to ide rýchlo a desiatka je fuč... a cez víkendy aj 2-3 balíčky šli...
tak v prvom rade som fajčiť ešte nezačala.
ale tak je rozdiel kupovat si cigy,ked stali 52sk dlhe cervene sparty a kupovat ich teraz za 3-4 eura ci kolko stoja,s tym,ze nie kazdy si kupuje cigy a len pyta ,takze z tej krabicky ma dotycny azda 8 cig ked nie menej.. ..