Neni som este tehotna!!! Len sa chcem spytat. Ked napr. nejaka holka spi s chlapcom. A nie su si isti, ci davali pozor. Tak hned aj potom , si moze kupit tehotensky test, a hned to tam uvidi??? aj dajme tomu 2 hodiny potom? Takze moja otazka znie : kedy t
Ak si si neni ista: Kup si postinor, najneskor uzit do 72hodin osobne by som to povazoval za zbytocne uz po 48mich... stoji okolo 500sk cca. Tehotensky test najskor 5 dni po ovulacii, ziadne take, ze 5 dni po styku a podobne dristy co su na obaloch neplatia, jedine 5 dni po ovulacii. Mozes si ten test urobit kedykolvek cez den, jasne, lenze uspesnejsi je rano ...
Omnoho lepsie ako kupovat drahe testy a stresovat z neistych vysledkov, je lepsie zajst ku gynekologovi, a ten ti povie aj to kedy mas prist a zaroven jeho diagnoza bude 100%centna
...jj,Postinor2 obsahuje wiac hormonow,ako antikoncepcne tabletky a aj sa to patricne prejawuje-boli hlawa a wsetko jak swina potom a kramy som dostala o 2 tyzdne skor+s prihliadnutim na cenu si wrawim:mno bolo mi to treba?
ja som to uz zazila...akoze mi "uslo" a tehotensky test neklamal...nebola som te....ale vsetky tie nervy a prachy za to nestali..a z toho vyplyva...Mysli na ochranu pred sexom!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Omnoho lepsie ako kupovat drahe testy a stresovat z neistych vysledkov, je lepsie zajst ku gynekologovi, a ten ti povie aj to kedy mas prist a zaroven jeho diagnoza bude 100%centna