@xhtml ale tam su v obore ktori sa tam riesi tiez lamky ako tu napr. v sexe neviem co ocakavas od diskusii
ked niekto nevie sa opyta a ty alebo niekto iny sa tu na tom moze len pousmiat ze "jezis deti " a je to niekedy ja mam take rehoty na tych diskusiach ze ani nenapisem koment a len sa smejem
a tato je este v norme podla mna taka v celku normalna len niekto je zvedavy
no lol,,omg ine hlody tu hadzete,,a rano stoji lebo sa vam chce cikat a vnoci ako ste sa tocili ste si ho pekne obtierali o perinku a ruky vase ci niekoho ineho,,lol,,ani neviete..hmm..ako vas asi mama budi do skolky..chyti a poriadne stlaci,,inak by vam nenarastol..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
@tenario - omg portáli ! I a k veci - mňa to baví
Bude ta to bavit kym si ta neda do albumu a napise pod tvoju foto ze best frineds ... a podobne
@hangtime11 potrebujes pomoct s diskutovanim a nenadavanim ? uz som sa vcera ponukol ze ti pomozem
@xhtml odporucim ti hojko tam sa toto neriesi
ranná erekcia sa neráta to ma každý (cca?)
Síce to isté mi stojí aj počas dňa, ráno je to však najintenzívnejšie
ked niekto nevie sa opyta a ty alebo niekto iny sa tu na tom moze len pousmiat ze "jezis deti " a je to niekedy ja mam take rehoty na tych diskusiach ze ani nenapisem koment a len sa smejem
a tato je este v norme podla mna taka v celku normalna len niekto je zvedavy
debil
@adka279 » en.wikipedia.org/wiki/Penis...
jeptiška