Ked tu tak čítam tie fóra som rozmýšlal kedy by mala hudobná skupina začať koncertovať a začať z hudobnou karierov ked vy hned čo má pod 40rokov označíte za chlapčenskú skupinu
...ved všetky teraz kvalitné a známe skupiny začali ako 16-18ročný c
@4 naco? hm mala osm chalanov roznych vek kategorii..ale starsi=rozumnejsi vyspelejsi a ma svoje ciele vie co chce..a vazi si ma vaz i si aj to ze ma da sa povedat take mlada ...sice minule jeden magor zabil ..ze je hotowak si pecka blabla.ibak uk na mna....hm to je tvoja dcera?.....no len jeho kamos zachranoval situaciu..al tak uz si na to zvykam nevadi nam to
...sak tatkovia to dokázali taký Rolling Stones a množstvo iných kapiel ktoré zo začiatku odsudzovali sú aj vo vysokom veku ešte žiadaný
...tak nemusí platiť ako rýchlo vybehnú tak rýchlo klesnú len keby im niekto dovolil hrať aj na festoch a mali pár fanúškov ktorí by sa nebáli fandiť aj mladším kapelám
@5 heh sak tvoja vec ale ked vidim tie dnesne 14-stky a to je len 6 rokov rozdiel tak urcite by som nechcel na vazny vztah o tolko mladsiu bo mladsie generacie budu len horsie
hm no vies zas tu palti..to..ze kazdy clovek je iny zalezi od cloveka..napr ako vacsina bab v mojom veku chcu ste bavit uzivat si..no ja ne..akoze rada zabavim..ale ja potrebuje m vazny vztah..proste vediet ze s tym clovekom bude neco viac ze si zalozime rodinu abo tak..proste nehladam rocne abo dokonca 2mesacn romaniky...uz mi stacilo za tie roky
vp ostate tak 3roky..ale ta tie 3rokyso mtoho mala vela...a da a povedat ze najdlhsia pauza co so mbola bez chlapa bbola tyzden ..ale nie no bolo vela sklamany dokonca nezavaznych vzahov jednorazoviek a cp ja i mco...ale proste mna to nikdy nejak nelakalo..vzdy ked zacinam vztah tak cjcem aby to bolo na stalo ,,,no jo a didem bukat uz papa ludia prajem pekne mokre snicky
ide o talent a talent treba zacat rozvijat od utleho detstva, ale to neznamena, ze musi hned koncertovat a podobne najprv by sa decko malo naucit zakladnym hodnotam v zivote a ked bude mat priority moze zacat koncertovat.
hm je tazke prerazisosobner znam vela kapel ale vacsina si len brnka po skusobni alebo maju par koncertikov v okoli vsak znam aj tae co uz maju na konte CD a ludia ich celkom maju radi
nevem, necitala som vsetky nazory, ale ked si pozres v casaku clanok o tych dvoch chalanoch-Tucani, skombinovali violoncelo (???) a bicie, a maju 13/14 rokov. tiez kamoskik brat ma 19 a zacali koncertovat uz dost davno, teda este je to v garazovom stadiu a nemaju vlasnte songy, ale aj to je pohyb vpred
...a som myslel či by nemohli byť pozvaný aj na festy ved kde začať karieru ak nie na feste a nemusia ich predstavovať "že dávame možnosť aj nováčikom" ale ako normálnu kapelu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
...tak nemusí platiť ako rýchlo vybehnú tak rýchlo klesnú len keby im niekto dovolil hrať aj na festoch a mali pár fanúškov ktorí by sa nebáli fandiť aj mladším kapelám
tak asi tak v 16-18 by som zacala
@13 možno je lepšie ked začnú predtým
...a som myslel či by nemohli byť pozvaný aj na festy ved kde začať karieru ak nie na feste a nemusia ich predstavovať "že dávame možnosť aj nováčikom" ale ako normálnu kapelu
...viac novej lepšej hudby