@6 neni to ten čavo čo chcel pred pár dňami odísť, založil fórum o tom, a potom sa silno @najivna -ej vyhrážal keď sa smiala že si spravila screenshot?
cely týždeň som vstavala o jednej poobede (okrem utorka a piatku),takže ak zajtra vstanem o pol siedmej a nebudem vyzerať ako živá mŕtvola,bude to úspech.
o šiestej, ale nenastavujem si budík, tak keby to náhodou nevyšlo doobedu by som mala vstať ale keď ja cez prázdniny večšinou bohužial vstávam o šiestej
@77hanes77 ale nejde tak ani o to, ako to bolo zoštylizované, ale celková tá myšlienka,že zakladáš fórum o tom, že odchádzaš , je celá taká že .. wtf O_o
podľa toho, či pôjdem kozmetičke alebo nie.. ak pôjdem, tak okolo deviatej, ak nie, tak čo ja viem.. o dvanástej? alebo dokedy sa nevyspím, keďže do školy idem poobede
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
dufam ze zase o 7 ako dneska a nebude sa mi dat do poobedia kym nemusim ist do autoskoly spat -.-
tak ako vždy
attention whore
a hanes je buzerant
@etelnair Ešte som ani neodišiel
kým vstanem 7:00.
... pozerám že nikto až tak skoro