Otázka pre potetovaných, nepotetovaných čo by radi boli potetovaní, dokonca aj pre tých čo by neradi boli potetovaní no chcú sa podeliť s názorom :
zažili ste už u tattera akcie, zľavy alebo podobné oné ? Ak áno, aká Vás zaujala najviac?
2:čím Vás štúdi
Zaujme a presvedci ma hlavne svojim zaujmom o mna. Vseobecny problem je, ze vacsina taterov ked zacinaju tak sa venuju cloveku, ale potom im to prerastie cez hlavu, nestihaju a zacnu to robit nie ako zalubu, ale ako zdroj penazi. A to uz nie je ono. Mal som dobreho tatera, ktory to robil s laskou, do vsetkeho daval cit. Teraz to uz stoji za prd a je vobec problem ho zohnat. Ak mas v plane robit nejake studio, tak to chce hlavne prijemnych ludi, ochotny pristup a hlavne vediet obetovat cas pre ludi. Kedze si ludia davaju tetovanie na cely zivot, casto sa nevedia poriadne rozhodnut alebo nevedia zhmotnit svoje predstavy. Chapem, ze aj cas za navrh je cas, ale pytat si za realizaciu navrhu tazke peniaze je neprijemne.
@mojdedo myslim, ze projektantska firma a navrh tetovania je kusok nieco ine. Samozrejme, ze ked donesiem taterovi svoj navrh a on ho nevie zakreslit priamo, ale musi si nan spravit sablonu, je to jeho problem a sucast pripravy jeho prace. Ak mam len predstavu a on to da na papier, tak samozrejme ratam s tym, ze bud mu to zaplatim v ramci toho procesu tetovania samotneho alebo za mierny poplatok. Ale pardon, niektore tetovacie salony tak ako akekolvek ine firmy, maju niekedy skreslene predstavy. Pytat si za navrh 100e, za pripravu 100e a za tetovanie 500e a normalny tater Ti to spravi vsetko za 200e, tak to je rozdiel. Samozrejme tu porovnavam studio, t.j. stale plateni 8h/denne ludia verzus individualista, ktory to robi popri praci alebo sa tomu venuje na objednavky.
@diehard myslim ze skreslene predstavy mas ty.. Asi nevies ako funguje danovy a socialny system, takisto ten salon musi niekto zaplatit... A ked je to firma musi vykazovat zisk
neviem, ci ste novi, zacinajuci, ci ako... lebo ludia novym moc neveria, vies
ale ak je to salon, tak urcite by som na fb urobila akciu, ze za zdielanie ich reklamy by jeden NAHODNE vyzrebovany vyhral tetovanie a keby nahoda padla na mna, tak by to bola topka
1. Videla som take v style, ze dones so sebou kamosa a dostanete nejake percento z ceny, alebo Body Gallery robieva vselijake losovania na FB, no ale oni maju riadne renome
2. Isla by som k 'svojmu', ktory mi robil piercingy, lebo viem, aku ma hygienu, filozofiu, ze sa snazi usmernit zakaznika, aby zohladnil aj zdravotne a hygienicke rizika a aftercare, a nehanbila by som sa pred nim nieco si vyzliect, ak by bolo treba. Inak by som vvyberala podla portfolia, recenzii od ludi a osobnej navstevy studia, nech vidim, ze ma nebude tetovat nejaky slizky prehnane sebavedomy chujo po styroch pivach.
mňa pri tetovaní presvedčilo to, že to bolo jediné štúdio, kde ma bol týpek ochotný potetovať, aj keď som mala 15r
a tam, kde plánujem ísť nejako na jeseň ma presvedčilo jednak to, že tam bolo už zopár kamarátiek, vraveli, že je to super baba a proste prístup že bol úžasný, snažila sa, aby tie tetovania boli krásne a výnimočné, dalo sa s ňou pokecať atď a jednak to, keď som videla jej portfólio
mala pár akcií, kedy si za zdieľanie fotky s logom jej štúdia mohol vyhrať tetovanie za 100€ zadara, takisto keď má nejaký návrh alebo proste niečo, čo chce vytetovať, tak to dá na FB s nejakou zľavou a tak
môj tattér mi raz vravel, že nejaký jeho kolega robieval také rozhodnutia, že vyhlásil na stránke: "Dnes tetujem len orly." nvm prečo som si na to spomenula
ale ni..nezažila som žiadne zľavy. môj tetovač nie je drahý, bo tetuje doma a je na dôchodku..čiže to má popri tom už len také bokové...
a išla som k nemu, bo som vedela, že nepýta tak hrozne veľa a že tetuje celkom fajn...kamarátka je celá od neho pokreslená, čiže mi to potvrdila...
ale nejaké zložitejšie tetovania by som si u neho nedala robiť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ziadne studio ma nepresvedci, kedze sa nechcem a nedam tetovat
ale ak je to salon, tak urcite by som na fb urobila akciu, ze za zdielanie ich reklamy by jeden NAHODNE vyzrebovany vyhral tetovanie a keby nahoda padla na mna, tak by to bola topka
darcekove poukazky urcite treba
a taaaaaaaaaak
2. Isla by som k 'svojmu', ktory mi robil piercingy, lebo viem, aku ma hygienu, filozofiu, ze sa snazi usmernit zakaznika, aby zohladnil aj zdravotne a hygienicke rizika a aftercare, a nehanbila by som sa pred nim nieco si vyzliect, ak by bolo treba. Inak by som vvyberala podla portfolia, recenzii od ludi a osobnej navstevy studia, nech vidim, ze ma nebude tetovat nejaky slizky prehnane sebavedomy chujo po styroch pivach.
a tam, kde plánujem ísť nejako na jeseň ma presvedčilo jednak to, že tam bolo už zopár kamarátiek, vraveli, že je to super baba a proste prístup že bol úžasný, snažila sa, aby tie tetovania boli krásne a výnimočné, dalo sa s ňou pokecať atď a jednak to, keď som videla jej portfólio
mala pár akcií, kedy si za zdieľanie fotky s logom jej štúdia mohol vyhrať tetovanie za 100€ zadara, takisto keď má nejaký návrh alebo proste niečo, čo chce vytetovať, tak to dá na FB s nejakou zľavou a tak
ale ni..nezažila som žiadne zľavy. môj tetovač nie je drahý, bo tetuje doma a je na dôchodku..čiže to má popri tom už len také bokové...
a išla som k nemu, bo som vedela, že nepýta tak hrozne veľa a že tetuje celkom fajn...kamarátka je celá od neho pokreslená, čiže mi to potvrdila...
ale nejaké zložitejšie tetovania by som si u neho nedala robiť..
Žena a alkohol ťa presvedčia.