@lakero JJ nie su. Akurat som chcel obnovovat ked uz je tam to na 12 mesiacov v akcii a neukazuje ani free games tam žiadne a ešte aj discount je tak sračkový, že úplne jak keby tam boli hry z PS Vita a nie na PS4 (a nie bohuzial mi to tam omylom nepreskočilo na ponuku pre PS vita
Ja mam taky obmedzeny vyber(na rozne konzole) ako napriklad-Mario, Pokemon, The Legend of Zelda, GTA, Arkham city, Assassin, Outlast Whisleblower(toto ma uplne dostalo, neuveritelne pozitivne emocie az euforiu vo mne ta hra vyvolala).
A vzdy ked si najdem partnera s konzolou(necakane vzdy), tak ho nutim aby sme si tie hry kupili... :S
@lakero Scheisse! A mne to neukazuje vobec dpč kurva tam Tak teraz neviem či kupovať, alebo nie to plusko. A hej viem, že malo byť modern warfare, tak reku dám trochu nostalgie (inak samé remastry posledné mesiace... ) ale proste žiadne free games menu v PS plus nemám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A vzdy ked si najdem partnera s konzolou(necakane vzdy), tak ho nutim aby sme si tie hry kupili... :S