prosim vas chcem si ist dat dotetovat nohu ale kedze mam len tu vyssiu cast neviem ako to bude s tym zvyskom.. chcem si dat dole nie na spodok chodidla ale z druhej strany smerom k prstom a dost taky vyrazny a nie prave jednoduchy obrazok.. ide vsak o
Ideš si to dávať teda na nart ak správne chápem.... tak buď si to teraz nedávaj, pretože si si to skutočne zle načasovala s počasím, alebo budeš musieť nosiť volnejšie boty... ale nie je to dobré, pretože kerka potrebuje vzduch a hlavne aby sa nešúchala... na toto miesto je najlepšie leto (žabky, šlapky, sandále atď)
Ak sa to totiž bude šúchať, pravdepodobne si zodrieš chrasty a môže vypadať farba, zostať jazvy....
A čo sa týka bolesti tak... áno bude to bolieť v topánke. Prvých pár dní určite, keďže je to dosť citlivé miesto a určite nie je dobré čerstvé tetovanie pchať do ponožky a topánky, to proste nie. Takéto kerky sa robia v lete
je to zlé miesto na kerku. A vybrala si si hlavne nesprávne obdobie... ale inak z veľkej časti súhlas s @2 - dodám však, že by to nemalo byť na slnku tak mesiac
tak zase mne ked robil to co mam uz tak aj s ponozkou v pohode...mala som to zabalene a potom ked som mohla ze sa mi dalo som sa vyzula a aj vsetko dala dole a nechala tak volne.. a zase musim poklopat ale noha sa mi zahojila do dvoch dni tak ze dobre bolo ..ako mastila som si to este dlhsie ale nebolelo ma nic ani mi to neijak nescervenalo alebo co....
@dracoolka Keby sa v lete netetovalo, z čoho by tatéri žili?
Samozrejme, že sa tetuje aj v lete, akurát že to nesmieš mesiac vystavovať slnku, to vieš, s tým ta musí oboznámiť každý tatér.
Je pravda že najlepšie obdobie pre tetovanie je jeseň zima, nie však pre toto, ktoré chceš ty.
Ďalej... do dvoch dní sa ti noha nezahojila. Povrchovo to tak mohlo vyzerať, každý má inú pokožku, iné hojenie. Čiže ťa to nebolelo, nesčervenalo, nebol badateľný opuch atď... Ale tetovanie nebolo zahojené. Tetovanie je tiež iba forma rany, čiže potrebuje svoj čas na to, aby sa ÚPLNE zahojilo. Preto mu určite na tomto mieste neprospeje obuv, ponožka, neustále šúchanie sa o látku....
no akoze tak som to myslela ze nie je to dobre...mne chalanisko povedal ze v lete ma tetovat nebude.. ze v lete chodia len debili co si zrazu zmyslia ze chcu vyzerat cool a pod a pridu si dat rychlo nieco urobit..a ze to vobec nie je dobre na pokozku a kozu a zle sa to hoji kvoli teplu , slnko, voda a pod....
a s tym hojenim som to tak aj myslela ..ved som vravela ze som si to mastila o dost dlhsie ale nescervenalo to ani nebolelo....
No nakoniec, je to tvoje rozhodnutie Keď si to budeš chcieť dať, tak si to dáš
Poznám to po sebe. Ja som tiež tak silou mocou si dávala robiť dve kerky v povedzme nevhodný čas. Ale zas priateľ je tatér, tak mi tie prípadné jazvičky ktoré som si vlastnou vinou spôsobila vždy poopravoval.
Na tvojom mieste by som s tým ale počkala aspoň do jari, alebo na nejaké sviatky kedy budeš vylehovať doma
@dracoolka tak každý tatér ti povie v zásade to isté, ale ich názory sa často aj radikálne líšia...
V lete sa chodí tetovať veľa ľudí. (Vravím.. tetovacie salóny nie sú sezónka). Ide tam len o to, že v teple sa to MOŽE horšie a dlhšie hojiť, nesmieš ísť na slnko a k vode a to môže byť pre niektorých problém, potenie tomu tiež extra neprospieva.
Ale je to veľmi individuálne. Ja som si dávala robiť 5 tetovaní v lete, resp. keď už bolo teplo a nemala som s hojením problém. Dokonca som chodila aj cvičiť, kde sa mi miesto potilo až až a nič.... Každá pokožka je individuálna.
Btw. Tatér, ktorí ti povie že ťa tetovať v lete nebude a že v lete chodia iba debili... no neviem.. takému by som ja osobne pod ihlu nesadla
teter je kamos a ja som to vsetko zhrnula rychlo do jednej kopy .. zase ja viem vsetky tie omacky okolo a tak... ja tiez nejdem na prvu kerku alebo co a nie som tupa ale skor som chcela vyjadrenie niekoho kto tam na tej nohe to tetovanie ma a ze kedy si ho on daval a pod.... proste hladala som niekoho kto ma skusenost s danym miestom...
@dracoolka Nikde som sa nevyjadrila, že si tupá, alebo že o tom nič nevieš
Tak napríklad, na to miesto robil ten moj kerku mojej kolegyni a robil jej ju v lete. Noha ju dosť bolela aj jej to dosť opuchlo, keďže je to citlivé miesto a mala problém obuť si aj žabku, nie to nejakú jesennú obuv Tož je skúsenosť, ktorú osobne poznám. Ale tak nebudem ti to vysvetľovať, keď ty všetko okolo toho vieš
nie toto som rada ze si napisala skusenost kto tam nieco ma a ze to bolo takto... leto cakam preslo a asi si pockam do dalsieho ked je to take problematicke
@dracoolka podľa mňa stačí aj do jari ... proste keď si budeš môcť už obuť niečo "ľahšie" ... je to len koniec koncov pre tvoje dobro a preto aby sa tá kerka pekne zahojila
jasné, že sa tetuje aj v lete, ja som si dávala tiež cez leto, keď vkusne pripekalo už pomaly a nemala som problém, akurát, že som si chvíľu počkala kým sa to zahojí abych išla na slnko na dlhšie ako pár minút a neviem si predstaviť že bych si to dávala v zime a na to potom obliekala úzke nohavice a vôbec nenechala to dýchať.. takže na hento miesto by som si to terz určo nedávala, už len zato, že keby mám na tom ponožku ma ide dotrhať a na neponožky už je zima .. čiže bych si hento skôr dávala na jar aspoň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A čo sa týka bolesti tak... áno bude to bolieť v topánke. Prvých pár dní určite, keďže je to dosť citlivé miesto a určite nie je dobré čerstvé tetovanie pchať do ponožky a topánky, to proste nie. Takéto kerky sa robia v lete
Samozrejme, že sa tetuje aj v lete, akurát že to nesmieš mesiac vystavovať slnku, to vieš, s tým ta musí oboznámiť každý tatér.
Je pravda že najlepšie obdobie pre tetovanie je jeseň zima, nie však pre toto, ktoré chceš ty.
Ďalej... do dvoch dní sa ti noha nezahojila. Povrchovo to tak mohlo vyzerať, každý má inú pokožku, iné hojenie. Čiže ťa to nebolelo, nesčervenalo, nebol badateľný opuch atď... Ale tetovanie nebolo zahojené. Tetovanie je tiež iba forma rany, čiže potrebuje svoj čas na to, aby sa ÚPLNE zahojilo. Preto mu určite na tomto mieste neprospeje obuv, ponožka, neustále šúchanie sa o látku....
a s tym hojenim som to tak aj myslela ..ved som vravela ze som si to mastila o dost dlhsie ale nescervenalo to ani nebolelo....
Poznám to po sebe. Ja som tiež tak silou mocou si dávala robiť dve kerky v povedzme nevhodný čas. Ale zas priateľ je tatér, tak mi tie prípadné jazvičky ktoré som si vlastnou vinou spôsobila vždy poopravoval.
Na tvojom mieste by som s tým ale počkala aspoň do jari, alebo na nejaké sviatky kedy budeš vylehovať doma
V lete sa chodí tetovať veľa ľudí. (Vravím.. tetovacie salóny nie sú sezónka). Ide tam len o to, že v teple sa to MOŽE horšie a dlhšie hojiť, nesmieš ísť na slnko a k vode a to môže byť pre niektorých problém, potenie tomu tiež extra neprospieva.
Ale je to veľmi individuálne. Ja som si dávala robiť 5 tetovaní v lete, resp. keď už bolo teplo a nemala som s hojením problém. Dokonca som chodila aj cvičiť, kde sa mi miesto potilo až až a nič.... Každá pokožka je individuálna.
Btw. Tatér, ktorí ti povie že ťa tetovať v lete nebude a že v lete chodia iba debili... no neviem.. takému by som ja osobne pod ihlu nesadla
Tak napríklad, na to miesto robil ten moj kerku mojej kolegyni a robil jej ju v lete. Noha ju dosť bolela aj jej to dosť opuchlo, keďže je to citlivé miesto a mala problém obuť si aj žabku, nie to nejakú jesennú obuv Tož je skúsenosť, ktorú osobne poznám. Ale tak nebudem ti to vysvetľovať, keď ty všetko okolo toho vieš