Mam taku dilemu,ze neviem,ci si kerku dat alebo nedat-strasne ju chcem,lebo je uzasna a navrhnuta priamo na mna od cloveka,ktoreho mam velmi rada a viem,ze sa s nou natrapil,kym mi ju vymyslel... Stale mi radia len taki,ktori s tym nemaju skusenosti a vse
Ja kerku mám a myslim si že pokial si ju das spravit v tetovacom studiu od profesionala tak ti nič nehrozi(ked ti tí čo s tým nemaju skusenosti tvrdia že hrozi, tak si to absolutne nevsimaj) A co sa týka toho že raz to budeš lutovať, v tomto veku ti to podla mna moze byt jedno, ja tak nikdy nevieš či sadoziješ zajtrajska, tak prečo riešiť starobu?
a rozhodne sa nenechaj nahovorit na docasne tetovanie....to sa ti coskoro pokazi, zaplatiš za to kopu prachov a potom budes roky chodiť s flakom na (predpokladam clenku) a bolet ta to asi bude..ale nie tak strasne aby sa to nedalo vydrzat
Docasne urcite nie, v KE robia myslim aj na dominikanskom, tam je to dost vychytene studio. Mne sa kerky moc pacia, vyzera to fajn na mladom cloveku na starom sice nie, ale ako povedala Sheena205, na co riesit starobu uz teraz.
Ak si pevne rozhoduta a mas zvazene vsetky pre a proti, do toho
Dakujem velmi pekne,prakticky ste mi pomohli presvedcit zostavajucich 10percent mojho este nepresvedceneho ,,ja" ,ze mam ist do toho a aj pojdem DD
Dik aj za ten typ na Dominikanskom (to je myslim vedla Cucabamby,mam pravdu?),hned tam zajtra skocim a omrknem situaciu a ak boh da a diabol pomoze,koncom tyzdna je kerka na mne a samo,ze nie docasna - na to by som sa ani nedala. Ste velmi fajn,este raz vdaka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a ked si myslis ze nazory ako nedavaj si su len bla bla bla
tak si sa v podstate uz sam rozhodla
a rozhodne sa nenechaj nahovorit na docasne tetovanie....to sa ti coskoro pokazi, zaplatiš za to kopu prachov a potom budes roky chodiť s flakom na (predpokladam clenku) a bolet ta to asi bude..ale nie tak strasne aby sa to nedalo vydrzat
Ak si pevne rozhoduta a mas zvazene vsetky pre a proti, do toho
Dik aj za ten typ na Dominikanskom (to je myslim vedla Cucabamby,mam pravdu?),hned tam zajtra skocim a omrknem situaciu a ak boh da a diabol pomoze,koncom tyzdna je kerka na mne a samo,ze nie docasna - na to by som sa ani nedala. Ste velmi fajn,este raz vdaka