@kika1859 peroxid aby to fičalo ako má, treba koncentrovaný (predpokladám, že chceš sloniu zubnú pastu) a ten kúpiš vo vybraných drogériách, v lekárni len nejaký 3% a to je nič a KI mávajú v lekárňach, kde zarábajäú lieky, alebo potom hľadaj hypermangán - KMnO4, to majú skoro vo všetkých lekárňach a tiež to funguje
peroxid vodika potrebuješ 35% z drogerie ... sice už plati zakaz predaja peroxidu od našej zasranej EU ale ja som ho v pohode pred mesiacom kupoval... 0,5l asi 2€
jodid draselny si zoženieš v lekarni ked poprosiš tetku čo tam robi... a ked ti nedá tak chod do inej lekarne.. inak su aj take tabletky ktore sa davaju po ožiarení a obsahuju skoro 100% KI ale to si už vygoogli sama :v @1 hah hypermangan už nepredávaju len tak hocikomu.. myslia si že z toho ludia vyrabaju drogy a vybušniny.. všechno jde do kopru..
@5 - 10g za 0,6€ ?... omg.. to čo je ??? to je sci-fi... o takej cene sa mi ani nesnivalo... tomu neverim.. dobre nehovorim že klameš len že ja tomu neverim..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
jodid draselny si zoženieš v lekarni ked poprosiš tetku čo tam robi... a ked ti nedá tak chod do inej lekarne.. inak su aj take tabletky ktore sa davaju po ožiarení a obsahuju skoro 100% KI ale to si už vygoogli sama :v
@1 hah hypermangan už nepredávaju len tak hocikomu.. myslia si že z toho ludia vyrabaju drogy a vybušniny.. všechno jde do kopru..