Od zajtra sa chcem zacat ucit kick-box-jeden den posilnovat a trenovat a druhy oddych resp. dobra strava. Chcem sa opýtať či nepoznáte niake stránky o kick-boxe kde sú popísané niake bitky alebo tak, jednoducho niake čo by mi pomohli v učení kick-boxu leb
qwedsayxc - nikdy nieje neskoro , najlepsie je sa zapisat niekde do klubu alebo na nejaky kruzky kickboxu ... Ak je to kvalitny klub necakaj ze hned prvy 2 mesiacve budete mat sparing trenuj hlavne kondicku a kondicku techniku ta naucia v klube postupne , ja som na kick-box chodil 3 roky priblizne a dalo mi to dost vela co sa tyka kondicneho trteningu na ten som za zameral a teraz od prvaku co som na VS som sa zapisal na mma uvidime co to povie ak hladas sparinga niekde v telocvicni mozes sa mi ozvat ak si z KE
@denix Na Youtube su buď úplny amatéri čo sa doma nudia alebo úplní profíci ktoré bitky nebudem vedieť tak skoro... @otaznik123 A prvý človek čo vymyslel kick-box sa to ako naučil? SÁM! A čítal som že bojové umenie sa najlepšie naučíš sám, len sa tomu musíš poriadne venovať.
@creeson Vidím, že ty áš s tým výpraskom skúsenosti
@vidocq Kondičku mám perfeknú, nedávno som v Tatrách išiel na Kriváň a všetkých som tam obiehal jako nič a hore som sa dostal za 3 hodky a bolo napísané na tabulke že 4:15 a ani som nebol unavený... Som z Trnavského kraja takže asi n ale dik za radu budem si ešte viac trénovať kondičku
Je sice pekne, ze sa nieco naucis na nete, no ak sa to naucis nahovno [90% pripadov] mne potrva tyzden kym sa to oducis.... Neuc sa z netu, tie tutorialy vyzeraju super, no potom na dakoho nabehnes a jedine co si pomyslis: Hej priatelu pockaj, to nebolo tak rychlo, ja netusim co teraz robit... Je uplne nieco ine to trenovat so sparingom a sam z netu
Inak odporucam skor posilovanie vlastnou vahou ako posilku. Ten prvy clovek sa kick box nenaucil, taketo veci skor skusali viacery naraz a potom skusenosti spisovali a ten kto ich dal dokopy a zacal vyucovat bol "zakladatel" ....
Bojove umenia sa nikdy sam nenaucis... Je nieco uplne ine so sparingom na treningu, so sparingom na kumite, na kumite s cudzim clovekom a na ulici s uplne cudzim utocnikom... Toto su 4 "stupne" ... Ked ti nieco nevyde na treningu, nevadi... Ak ti nevyde na kumite nevadi, no ak ti nieco nevyde na ulici a dostanes na drzku, to vadi velmi. Bojove umenia ucia trenovani ludia preto, lebo vedia co cvicit, ako cvicit a maju mnoho skusenosti, ktore ti pomozu. Napriklad ak zle udries hak a ja si to tesne po blocku stihnem vsimnut, si cely odkryty a tvoj plexus posteklia moje hanky a ver tomu, ze to prijemne nebude. Tak isto stale nam vravi na koho co pouzivat, nikdy nepojdes paku na krk, pri ktorej niekoho stahujes na zem [paka na krk a obchytis ho nohami] na niekoho, kto ma 120 kil a dva metre, lebo jednoducho ho dole nedas atd... Tie kluby a ti treneri nefunguju len tak zo srandy
@qwedsayxc to kto ti povedal ze bojove umenia sa naucis najlepsie sam? a ze zakladatel kickboxu sa to naucil sam? zakladatel sa venoval karate aby si vedel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@creeson Vidím, že ty áš s tým výpraskom skúsenosti
Zapis sa do klubu, mne raz nas sensei povedal:
Je sice pekne, ze sa nieco naucis na nete, no ak sa to naucis nahovno [90% pripadov] mne potrva tyzden kym sa to oducis.... Neuc sa z netu, tie tutorialy vyzeraju super, no potom na dakoho nabehnes a jedine co si pomyslis: Hej priatelu pockaj, to nebolo tak rychlo, ja netusim co teraz robit... Je uplne nieco ine to trenovat so sparingom a sam z netu
Inak odporucam skor posilovanie vlastnou vahou ako posilku. Ten prvy clovek sa kick box nenaucil, taketo veci skor skusali viacery naraz a potom skusenosti spisovali a ten kto ich dal dokopy a zacal vyucovat bol "zakladatel" ....
Bojove umenia sa nikdy sam nenaucis... Je nieco uplne ine so sparingom na treningu, so sparingom na kumite, na kumite s cudzim clovekom a na ulici s uplne cudzim utocnikom... Toto su 4 "stupne" ... Ked ti nieco nevyde na treningu, nevadi... Ak ti nevyde na kumite nevadi, no ak ti nieco nevyde na ulici a dostanes na drzku, to vadi velmi. Bojove umenia ucia trenovani ludia preto, lebo vedia co cvicit, ako cvicit a maju mnoho skusenosti, ktore ti pomozu. Napriklad ak zle udries hak a ja si to tesne po blocku stihnem vsimnut, si cely odkryty a tvoj plexus posteklia moje hanky a ver tomu, ze to prijemne nebude. Tak isto stale nam vravi na koho co pouzivat, nikdy nepojdes paku na krk, pri ktorej niekoho stahujes na zem [paka na krk a obchytis ho nohami] na niekoho, kto ma 120 kil a dva metre, lebo jednoducho ho dole nedas atd... Tie kluby a ti treneri nefunguju len tak zo srandy