Určite si neprečítam toto všetko, čo si sem dal.. ale tak čo možme očakavat od noveho prezidenta?? Na SVK sa aj tak nič nezmení, ak ano, tak to budem velmi prekvapena,... aj ja som volila Kisku, ale len z dovodu aby nebol prezident Fico....
@sarita621 Teraz to neber ako urážku prosím ale dalej som písal to že Andrej Kiska sám o sebe je len daľší prezident ktorý nemá také právomoci ako premier ale je to skôr symbol.... symbol toho že Slovensko potrebuje reštart.
I keď ja si myslím že väčší reštart Slovenska nám ešte predvedie pán Radoslav Procházka
Mariabohova, fenix pravice Mat ja este taketo idealy Len tolko, ze v uliciach (ak narazas na ´89) sme v pravom slova zmysle nebojovali, aj preto sa ehm...podaktori stale pysia NEZNOU revoliciou A co sa tyka odpovede na tvoju otazku. Neviem aku akciu presne to mas na mysli. Ja som ho nepodporovala a ani nemienim. Ale bez ohladu na to. Myslis, ze jeho zvolenie do funkcie nebola dostatocna podpora? Celkom nerozumiem. Chod mu zaspievat pod okna serenadu, ak mas dojem, ze to niecomu pomoze.
Myslim, ze ludia celkovo tuto volbu vnimaju az prehnane nadsene Ale nevadi. Bude "sranda" aspon
"Plánovaná zmena ústavy oberá prezidenta o dôležitú právomoc menovať troch členov súdnej rady. Žiadame Smer a KDH, aby tento návrh stiahli. Je to podvodom na voličoch Andreja Kisku."
asi tolko k moznostiam pana Kisku. dolezitejsie volby pridu o dva roky, dovtedy treba vytvorit pravicovi protipol SMERu. dostatocne silny, alebo dve silne pravicove strany. pretoze KDH a SDKU su uz historiou. dufam, ze SaS, Prochazkova nova strana a asi aj Lýžpičová dostane dostatocnu podporu.
@trubajerichova Tak mi chceš povedať že v dnešnej dobe je všetko v poriadku ? Hovorím o tom že je to symbol alebo možno prvé nakopnutie toho aby sme konečne mohli začať prosperovať
mne je fakt jedno ci je niekto pravy, lavy, stredny, horny, dolny a neviem kadejake drbnute delenia a podla nich si skatulkujete politikov a partáje ...
ja to som to preformuloval, ze treba dosadit na vyssie posty skutocnych zastupcov ludu, ktori si budu robit pracu tak ako zachranar v nemocnici, cize poctivo (lebo kebyze to nerobi poctivo, tak mu ten clovek pod rukami moze zomriet) a tak ako 80-90% vsetkych pracujucich
a je mi skutocne jedno ci bude pravy, lavy, stredny, horny, dolny, siroky, bystrozraky alebo co, musia mi sediet jeho činy a názory
citala som si prave komenty na fb stranke smeru, boli celkom podobne @4
a top koment:
"Tak sa to tym parchantom co viedli antikampan voci Ficovi podarilo, je smutne, ze budeme mat taku hlavu statu, ktory ked pride rpednasat studentom si sadne na stol ako primitiv.Ked to urobi aj niekde v EU tak to bude pekna vizitka pre Slovensko."
@adam93 mozno bude posobit ako cervene sukno na byka, ked tam nebude s nimi v nicom suhlasit , ale budeme to my, bude hajit nase zaujmy, zaujmy obcanov slovenskej republiky.
Si normálny? Akú podporu mu ešte chceš vyjadrovať. Veď včera boli voľby a vyhral o 20% nad premiérom. Je suverénny víťaz a včera sme mu podporu vyjadrili. Nič viac nepotrebuje. Teraz je na ťahu on aby ukázal, že si tú dôveru zaslúžil.
@james144 Prirovnal by som to k Slovenskému hokeju všetci sú vanúšici až do doby kým vyhrávame ale potom ten kto háji a kričí Slovensko je extrémista .....
Prezident vs Vláda ak chceme fakt zmenu nesmieme rozoberať veci len pred volbami
dokopy nezmenilo sa nič. Fico to ustál. svoje hlasy dostal percentuálne podobne ako vo voľbách predtým do parlamentu. čiže nezmenilo sa nič. pokiaľ bude 6-7 kadejakých silnejších pravicových strán tak to bude k ničomu. budú vznikať kadejaké zlepence, ktoré aj keď náhodou uspejú spoločne nad Smerom tak budú vládnuť 1-2 roky, lebo sa posekajú...prijal by som radšej, aby pravica sa dohodla na 2-3 stranách maximálne, ale to by som chcel priveľa. veď už len Maďari sa trieštia a aj za minulý úspech SMERU môžu vo významnej miere práve oni.
áno za stav, ktorí máme, že môžu si vládnuť v pohode sami SMERÁCI tak... mohli mať Maďari v spoločnom subjekte tých 13-14% možno i viacej takto do volieb išlo len niečo okolo 7% od Most-Hidu, keďže takmer 5% SMK padlo. čiže hlasy SMK prepadli SMERU.
Som spokojný, že ľudia dali hlas Kiskovi. Do parlamentných volieb bude Kiska pdporovať pravicového Procházku, ktorý naznačil, že má obrovskú chuť, vôľu a voličskú základňu.
Kiska je politicky neskúsený na druhej strane všetci politicky skúsení čo tu boli, boli debili.
Prajem si aby Ficovoličov trafil do tváre jeden obrovský penis a aby sa spamätali nech sú to cigáni alebo dôchodcovia alebo ľudia v štátnej sfére, ktorí sa akože majú za FICA "lepšie". K tomu by som chcel povedať, že sa nemajú horšie .. ale lepšie rozhodne nie lebo lepšie vyzerá inak.
Posledná vec. Ak nie je silná stredná vrstva, nie je ani štát. Aký národ taký štát.
Mohlo by mi to byť jedno lebo nežijem na slovensku ale nie je. Lebo tam som vyrastal a možno sa tam raz chcem vrátiť.
Ale nech Boh varuje toho kto mi v Tatrách za pár rokov povie: "Tu sa bez povolenia J&T prechádzať nemôžte". Ruky mu dolámem a nohy pouzlím.
media lahko manipulujú s ludmi a aj pravica kedže si pripisujú vyhru Kisku k sebe, lenže to je vyhra Kisku a nie pravice.....Nemyslím si, že tieto voľby boli výhrou. Len to doplním: vo vzťahu k parlamentným voľbám 2016 je Fico v skutočnosti víťazom a pravica práve utrpela ťažký debakel. Pre všetkých, ktorí po prečítaní tohto príspevku pociťujú prenikavú potrebu mi "vysvetliť", že sa mýlim: Vo voľbách 2012 získal Fico okolo 700.000 preferenčných hlasov, celý Smer získal cca 1.100 000 hlasov. O dva roky neskôr, po období, kedy musel robiť defacto len konsolidáciu a na žiadne "proľudové" sociálne opatrenia nemal peniaze, získava Fico samotný(!) 900.000 hlasov (40,5%) pri 50% účasti. Keď si to prerátate na 60% účasť, tak vám to dá zhruba ten 1.100 000 hlasov, ktoré mal aj pred 2 rokmi. Naproti tomu je A. Kiska, ktorý sa len vezie na vlne momentálnej nespokojnosti a spojil voličov pravice (od liberálnej až po konzervatívnu), voličov maďarskej národnosti a zrejme aj časť ľudí, ktorí doteraz nevolili a prišli si zvoliť niekoho, kto im privodí zázrak. Uvidíme čo sa vykluje z Kisku a ja osobne nemám k nemu vobec doveru....aby to nebolo ako kedysi ked Mečiar odišiel všetci sa radovali a potom prišiel dzurinda a neprešiel ani rok a všetci začali nadávat nedajte sa oklamat ,,dobrým anjelom" človek, ktorý má miliony bude chcieť ešte viac a ako povedal Chmelár časom uvidíme pre akých ludí tu vlastne bude čo sa týka obidvoch tak jeden horší ako druhy a myslím si, že či Fico skutočne prehral sa ukáže až o 2 roky vo voľbách .....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
I keď ja si myslím že väčší reštart Slovenska nám ešte predvedie pán Radoslav Procházka
Myslim, ze ludia celkovo tuto volbu vnimaju az prehnane nadsene Ale nevadi. Bude "sranda" aspon
asi tolko k moznostiam pana Kisku. dolezitejsie volby pridu o dva roky, dovtedy treba vytvorit pravicovi protipol SMERu. dostatocne silny, alebo dve silne pravicove strany. pretoze KDH a SDKU su uz historiou. dufam, ze SaS, Prochazkova nova strana a asi aj Lýžpičová dostane dostatocnu podporu.
ja to som to preformuloval, ze treba dosadit na vyssie posty skutocnych zastupcov ludu, ktori si budu robit pracu tak ako zachranar v nemocnici, cize poctivo (lebo kebyze to nerobi poctivo, tak mu ten clovek pod rukami moze zomriet) a tak ako 80-90% vsetkych pracujucich
a je mi skutocne jedno ci bude pravy, lavy, stredny, horny, dolny, siroky, bystrozraky alebo co, musia mi sediet jeho činy a názory
a top koment:
"Tak sa to tym parchantom co viedli antikampan voci Ficovi podarilo, je smutne, ze budeme mat taku hlavu statu, ktory ked pride rpednasat studentom si sadne na stol ako primitiv.Ked to urobi aj niekde v EU tak to bude pekna vizitka pre Slovensko."
A inak ten text sa skôr hodil na blog.
Prezident vs Vláda ak chceme fakt zmenu nesmieme rozoberať veci len pred volbami
Kiska je politicky neskúsený na druhej strane všetci politicky skúsení čo tu boli, boli debili.
Prajem si aby Ficovoličov trafil do tváre jeden obrovský penis a aby sa spamätali nech sú to cigáni alebo dôchodcovia alebo ľudia v štátnej sfére, ktorí sa akože majú za FICA "lepšie". K tomu by som chcel povedať, že sa nemajú horšie .. ale lepšie rozhodne nie lebo lepšie vyzerá inak.
Posledná vec. Ak nie je silná stredná vrstva, nie je ani štát. Aký národ taký štát.
Mohlo by mi to byť jedno lebo nežijem na slovensku ale nie je. Lebo tam som vyrastal a možno sa tam raz chcem vrátiť.
Ale nech Boh varuje toho kto mi v Tatrách za pár rokov povie: "Tu sa bez povolenia J&T prechádzať nemôžte". Ruky mu dolámem a nohy pouzlím.
Je mi lepšie.