Nic sa nezmeni.. co by sa malo... teraz je uz do konca zivota ajs rodinou vyhojenko za vodou, ale aspon tam nieje fico. Mam taky pocit, z tieto volby nebolo az take tazke vyhrat ...
@7 za vodou bol uz pomerne dost aj predtym, neviem ci ti dosiel fakt, ze je uspesny podnikatel a za kolko predal banke triangel/quatro aj s asi 400k zakaznikmi
@myschka napisala si hlupost. Ak by chceli, aby urcity politik vo vlade nebol, tak ho z nej teraz mali moznost dostat a nie tam nechat. SMER ako strana jedneho muza by utrpela ovela viac ako tymto. Len takto to krajsie vyzera, ze....
Inak k veci. Nezmeni sa nic. Ani jedna alternativa z ponukanych dvoch nebola dobra. Moj sukromny nazor je, ze vyhrala ta horsia, ale tak...minimalne je to zase o podnet viac, preco z tejto krajiny natrvalo odist. Podla mna sa na tejto volbe este zasmejeme. Pamatam si euforie, ked bola radicova premierka a ako to dopadlo..
Minimálne nebudeme mať prezidenta burana. To je podľa mňa isté. Zvyšok sa uvidí. Keď si ale uvedomíme že už s trianglom a quatrom alebo Dobrým anjelom vo všetkom náš nový prezident uspel a základ úspechu je schopnosť obklopiť sa schopnými ľuďmi tak to vidím pozitívne.
Zmení sa to, že ten cocot pôjde do fice.
Nikto ti nevie sľúbiť, že tu bude lepšie, no Kiska je veľmi ľudský a dobrosrdečný človek tak dúfam, že sa to prejaví a konečne tam bude niekto, komu nejde len o peniaze.
mal si pozerať duely, tam o tom diskutovali, i keď Fico z 25 minút využil asi 15 na očierňovanie Kisku, a tak sa k víziám o tom, aký by mal byť nový prezident, ani nevyjadril okrem toho, že ponúka sociálny zmier, pokoj či čo... a čo sa týka Kisku, pozitívne je už len to, že je to zmena... v dueloch sa dobre vyjadroval, k veci a vedel aj oponovať Ficovi... a myslím, že založením Triangelu či Dobrého anjela ukázal, že vie problémy aj riešiť, nielen o tom hovoriť... uvidíme, čo prinesie čas, rozhodne doňho nevkladám slepú dôveru, ale je to taký svieži vietor s dobrými, možno trochu naivnými názormi a hlavne, nie je zo Smeru ani zo žiadnej inej pol. strany, ktorá by to potom mala všetko pod palcom...
Jasne, ze Kiska toho moc nezmeni, ale myslim, ze i cez to, ze nie je to najlepsie z prveho kola, je to najlepsie z druheho kola.
Myslim, ze Kiska velmi dobre vie, co je to byt prezidentom, aspon teoreticky. Zas debila z neho nerobme, to, ze mi nesedi, nepaci sa mi moc co robil, vyzera byt celkom schopny. Uvidime ako to bude v realite.
Podla toho co vravi a ak to tak bude robit, moze ukazat, ze vie urad viest aj inak ako henten škret. Viac sa vyjadrovat k dianiu v republika, viac chodit medzi ludi...proste viac. A ak toho viac a este k tomu dobre bude robit, nemame preco banovat. Uvidime.
@maciatko0985 Lol ze Kiska sa dobre vijadroval? Ved nic nepovedal. Nikdy nedal ziadnu odpoved, kazdu otazku prekruti na to ze on je tu pre ludi. NIc ine nepovedal. A ked sa pytali na konkretne problemy a situacie tak povedal ze on to nevie takto povedat to by si museli sadnut viaceri. Proste prd vie robit.
@trubajerichova jou, vyraz "koho vo vlade nechcu" by som zmenila, ale na tom zvysku nevidim ziadnu hlupost
vravim o tom, ze tam ludia chceli Kisku (Prochadzku, Knazka, whatever) a nie Fica, skoncili volby a maju tam Kisku.
To, ci je to dobra/zla/logicka/nelogicka volba, o tom som ja nepisala nic.
@myschka v tom pripade si objavila ameriku, ked ta nadchlo to, ze ked si zvolili Kisku, asi chceli Kisku. No... to je potom pravda, to je fakt. (A co sa tyka toho, ze na zvysku nevidis ziadnu hlupost, ok. Ale polemizovat by sa o tom, co ich hlas moze zmenit dalo. Nakolko zmenit by sa nieco zmenilo kazdopadne. A ako nasledok tejto volby sa bude menit tiez. (kazdopadne). Ale ci dobre alebo zle..... to uz tazko povedat. Pevne dufam v to prve).
nezmení sa nič, akurát konečne Ficovi klesne to jeho sku*vené ego a nevyvlečie sa z postu najbližšie dva roky. už teraz je (okrem mnohých ďalších) súci na gilotínu, ešte dáky ten rôčik ako premiér a možno sa niekto naserie a vyčistí vzduch...
k vyjadrovaniu pána Kisku - je dosť na hovno a úplne nereprezentatívne, ale tak má na to času dosť a určite je na tom lepšie ako gašpo.. už nás nebude mať kto strápňovať s nádormi .. chvalabohu že žialbohu.
bude smerákom vracať zákony, ktoré si potom aj tak odhlasujú.....nebude si mýlit balkán s balkónom, národ s nádorm a hádam si bude pamatat kedy kde bol a či tam niečo strelil.
kiska je tak tazko citatelný, že je takze povedat, čo a ako bude. musíme si pokat. ja zatial urcite nejasám, nechcela som tam ani jedného z týchto dvoch pánov.
idete voliť a ani neviete aké právomoci má prezident, tak ja vám poviem skoro žiadne dalo by sa povedať až žiadne, lebo ovládať štát s nimi nemôže
1. môže udeliť amnestiu
2. právo veta- vrátiť zákon späť do NR, no NR zákon odsúhlasí znova a už to ide mimo neho
3. vyhlasuje, resp. nemusí vyhlásiť nového chujka za generálneho .. a iných (viď riešenie Gašparoviča)
4. vyhlásiť memorandum
@qwer28 no veď uvidíme časom... ešte ním ani nie je, a ty už hovoríš že prd vie robiť... to možeš povedať tak v juni a potom ked uz bude oficialne prezidentom... aj v tych dueloch, neviem ci si ich naozaj pozeral, alebo si taky ficomanak, Fico len cely cas hadzal spinu na neho... ked sa jeho pytali ci bol v tom gorilom byte a dalsie veci, tak len zahovaral... nic nepovedal ine, len ze ponuka socialny zmier a ostatok len nanho utocil... no ved uvidime, ci to v pripade Kisku ostane len pri reciach, alebo ci aj daco zmeni
@maciatko0985 Neviem preco mi tu vypisujes o Ficovi, o nom vobec nie je rec. Hovorim ze prd vie o prezidentovani pretoze sam to priznal. A ako prezident velmi nema pravomoc nieco menit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Inak k veci. Nezmeni sa nic. Ani jedna alternativa z ponukanych dvoch nebola dobra. Moj sukromny nazor je, ze vyhrala ta horsia, ale tak...minimalne je to zase o podnet viac, preco z tejto krajiny natrvalo odist. Podla mna sa na tejto volbe este zasmejeme. Pamatam si euforie, ked bola radicova premierka a ako to dopadlo..
Nikto ti nevie sľúbiť, že tu bude lepšie, no Kiska je veľmi ľudský a dobrosrdečný človek tak dúfam, že sa to prejaví a konečne tam bude niekto, komu nejde len o peniaze.
Myslim, ze Kiska velmi dobre vie, co je to byt prezidentom, aspon teoreticky. Zas debila z neho nerobme, to, ze mi nesedi, nepaci sa mi moc co robil, vyzera byt celkom schopny. Uvidime ako to bude v realite.
Podla toho co vravi a ak to tak bude robit, moze ukazat, ze vie urad viest aj inak ako henten škret. Viac sa vyjadrovat k dianiu v republika, viac chodit medzi ludi...proste viac. A ak toho viac a este k tomu dobre bude robit, nemame preco banovat. Uvidime.
On bude akurat tak dobra opora tejto chorej vlady.
Hlupa slovac si ale bude nadalej mysliet, ze prezident dokaze urobit krajinu lepsou.
vravim o tom, ze tam ludia chceli Kisku (Prochadzku, Knazka, whatever) a nie Fica, skoncili volby a maju tam Kisku.
To, ci je to dobra/zla/logicka/nelogicka volba, o tom som ja nepisala nic.
k vyjadrovaniu pána Kisku - je dosť na hovno a úplne nereprezentatívne, ale tak má na to času dosť a určite je na tom lepšie ako gašpo.. už nás nebude mať kto strápňovať s nádormi .. chvalabohu že žialbohu.
kiska je tak tazko citatelný, že je takze povedat, čo a ako bude. musíme si pokat. ja zatial urcite nejasám, nechcela som tam ani jedného z týchto dvoch pánov.
idete voliť a ani neviete aké právomoci má prezident, tak ja vám poviem skoro žiadne dalo by sa povedať až žiadne, lebo ovládať štát s nimi nemôže
1. môže udeliť amnestiu
2. právo veta- vrátiť zákon späť do NR, no NR zákon odsúhlasí znova a už to ide mimo neho
3. vyhlasuje, resp. nemusí vyhlásiť nového chujka za generálneho .. a iných (viď riešenie Gašparoviča)
4. vyhlásiť memorandum
takže prezident má len reprezentatívny charakter
už vieš čo sa zmení?