Chcel by som vedieť či má niekto doma kľakosed. Počul som že je to dobré na chrbticu len enviem či je to pohodlné aj po niekoľkohodinovom sedení. Má to niekto doma??
Hehe, docent, co mi robil veduceho diplomky to mal v kancelarii a ked sa do toho naskladal... no nemohol som... myslim, ze je to na chrbticu dobre rovnako ako fitlopta. Kazdopadne stolicku/kreslo co mas v izbe by som nevyhadzoval, pri/po dlhsom sedeni si bude chceit aj chrbat oddychnut
Nemám to doma, ale spolužiačka na tom sedí v škole namiesto stoličky (kvôli zdravotným problémom) a vraj je to pohodlné aj po dlhšom sedení. Ja som to vyskúšala síce len na chvíľu, ale vážne sa mi to zdalo úplne príjemné, aj keď to tak možno na prvý pohľad nevyzerá
Nikuska7 - aj mne as to zdá na prvý pohľad trochu nezvyčajné ale rád by som to skúsil lebo nerád by som skončil o pár rokov na vozíčku kvôly krivej chrbtici - preto sa pýtam či sa mi za to oplatí vyhodiť peniaze.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov