Ahojte...povedzte mi pleas svoj nazor... chodila som s jednym chalanom,nepoznali sme sa dlho, ale to je jedno... zo zaciatku som sa bala zalubit sa do neho, pretoze som ho nepoznala az tak dobre, aby som vedela,ci ma má skutocne rad. nechcela som sa skla
po prvé, nikdy nehovor ze si ci nie si typ clovek, ktorý nieco spraví alebo nie. ten, kto chce dosiahnut istého bodu, prekoná svoje ja a spraví nemozné.
po druhé, co más robit?
príď za ním a povedz mu to, co más na srdci. povedz mu, ze si dievca, ktoré mu chce dať lásku a co si môze muz v zivote viac zelať?jedine lásku alebo moc, peniaze.muz co si vyberie druhú moznost, nikdy nebude skutocne stastný. vela stastia.
Okamzite za nim chod ze sa potrebujete porozpravat. Na tvojom mieste by som mu najprv vysvetlila ze rozist sa s niekym cez net je ubohe a ze sa to nerobi...Ale radsej mu povedz co citis, a aj to ze na teba nema cas nie je dovod aby sa s tebou rozisiel, ze ked s tebou uz nechce byt tak to beries (vsak nemas inu moznost) ale ze ma malo casu tak to fakt nie je dovod na rozchod, ze ty si s nim rada aj ked len zriedka... Proste vsetk oco si tu napisala mu povedz...Drzim palce nech sa to vyriesi
zucki,to uz len kvoli tomu ze ti to nepovedal do oci=zbabelec, ze chce skoncit je velky cierny bod,a kazdy co chce mat vztah si nan cas najde aj keby ho malo zabit alebo aspon nieco pren obetovat ked mu stoji ten vztah za to.nechce zanedbavat, to je loser, popravde sa pekne krasne z toho vztahu vyzul, nech ma pokoj.povedal ze tebe chcel spravit laskavost a to len sebe urobil laskavost tym ze teraz nema taky nabity program a ze sa mu nic necelo pre ten vztah obetovat.spinavy egoista.bastard. vyser sa na neho a ja by som radila neist za nim a nevnucovat sa mu.sancu mal odhodil ju. ja viem ze je to tazke toto citat ale jednoducho tak to je.ja sa riadim heslom raz a dost, ked sa tyka vztahov, ono to malo nejaky vyznam ked to raz skoncilo naco zacinat to vsetko odznovu ked aj tak to stroskota na tom istom.
som podobneho nazoru ako laurus... naco ti je chalan ktory ta ranil tym ze ti to ani do oci nepovedal a ani nic nevysvetlil? chces aby to spravil o par tyzdnov alebo mesiacov znovu?
Ale na otazku ktoru si polozila ti tu zatial nikto neodpovedal ... ci ta klamal? tym myslis ze ta vobec nikdy nelubil? no tak to musis vediet sama, ale ak by ta skutocne lubil tak pochybujem ze by ta nechal, hoci clovek nevie co ma kym to nestrati, clovek ktory nic nikdy nestratil si veci nedokaze dostatocne vazit, mozno teraz si uvedomil ze spravil blbost a tiez nexe nic povedat lebo sa boji ze to bude este horsie nez to je, takze mas dve moznosti, ak ta v skutocnosti nelubil tak nanho cim skor zabudni bo pisat ze niekoho lubis a v skutocnosti to tak nie je, je asi najhorsie klamstvo, v pripade ze neklamal to mozete skusit zase, aj ked by som na to nesiel tak zhurta ako to pisali kolegovia, najskor by som sa na tvojom mieste poistil ze to ma vyznam skusat znova(clovek si nikdy nemoze byt dostatocne isty) a z kamarata spravit najlepsieho kamarata a tak postupne, bo ked ma taky nabity program, tak sa do toho programu skus zaclenit postupne a potom ta uz bude brat ako sucast svojho programu . A dovod preco ta nechal cez net tiez nemusi byt len jeden, but ti to nedokazal do oci povedat lebo ta este lubi, alebo preto lebo nexel mat zbytocne problemy a takto to rychlo a strucne vybavil. Ako som uz hovoril, mas dve moznosti, ale ktora z nich je lepsia, musis vediet sama.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
po prvé, nikdy nehovor ze si ci nie si typ clovek, ktorý nieco spraví alebo nie. ten, kto chce dosiahnut istého bodu, prekoná svoje ja a spraví nemozné.
po druhé, co más robit?
príď za ním a povedz mu to, co más na srdci. povedz mu, ze si dievca, ktoré mu chce dať lásku a co si môze muz v zivote viac zelať?jedine lásku alebo moc, peniaze.muz co si vyberie druhú moznost, nikdy nebude skutocne stastný. vela stastia.