fuj mam spoluzicku ktora si zalozila nick fibi41 a roby si prcu z mrtvej lucie ktora chodila: disappointed: do skoly v SNV: disappointed: no a vacsina ludi jej veri dajte si pokec a tam dajte slecinka2331 a uvidite tu klamarku :
fotky ma s pokecu.... ....piča jedna by jej jednu trebalo dat na papulu, nech sa spamäta, jak može byt taka morbidna, take kktiny si vymyšlať...sa mi mozog nad tym zastavuje..........fuj.....
15. Momka, ten text je pravdivý a naozaj sa to stalo, lenže majitelka niku je jedno j*b*u*e dievča, ktoré všetko, fotky, text stiahla s pokecu, vlastne sa vydáva za tú fibi41 ale pri tom je to len jedna pi*a čo nevie čo od dobroty.....
22. aj podla mna, je to totalne morbidne a necitlive to tu rozoberat...a ta dotycna sa moze hanbyt sama pred sebou, ze je niecoho takeho schopna !.....
Presne viem o koho ide, mal som s nou hadku cez TSka a tam sa vyfarbila, napriek tomu som s nou jednal slusne, lebo co ak by to predsa len bola pravda ... lenze pravda je ina.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
..ale aj tak,nemala by , nie je to pekne , o mrtvych len v dobrom ... brr
to myslíte vážne? neverím že môže byť niekto taký drbnutý a toto si vymslieť.. to de sme?!
ako bolo mi to čudné, že holke zomrela sestra a chodí to tu vyťahovať, ale nechcela som sa ozývať keby dačo. máte niekto nejaké dôkazy?
Anonym888, prepac, beriem spat.
AKA FIBI41???? vysvetli tu uz niekto pointu?
Teraz to mozem okomentovat uz iba jednou vetou:
Je to piča.