Jediné diskutabilné je od-do pri bývalých zamestnaniach. Mám to komplet vymyslené, pretože sám presne netuším, kedy a ako dlho som v tom a hentom zamestnaní pred takmer 5 rokmi pracoval.
@dwarvax hej, u nas sa stalo meme z toho, akym stylom sa na pohovoroch prezentuje pozicia na ktorej som zacinal a co to realne obnasa
ale tak, aby som nebol hnusny, obrovskym benefitom tej pozicie je, ze ak chces mat chill, mas chill. stabilny, so slusnym platom. a ak nechces, tak ti rychlo otvori vela dveri. ale ta prezentacia je proste brutalny overkill
Práve som si do životopisu napísala, že som ITčkarka a programátorka a že to ja som vymyslela Google a internety snáď to nebude vyzerať podozrivo pri pozícii dojičky kráv
(A hej, klamat a prikraslovat je to iste. Uplne mwga trapne mi je, ked vidim niektore zivotopisy, v ktorych su najvacsie banality opisane ako najdolezitejsia praca ever.)
nie. 1. vseobecne tak v zivote mam nizku toleranciu na klamvstva 2. v zivotopise sa na tom lahko clovek ojebe ked si ho preskusaju/prezistia 3. mam dost veci co si mozem dat do CV tak naco
Za a) nevidím dôvod klamať v životopise. Za b) nevidím priestor na klamanie v životopise. V prácach (teda jednej, lebo k ďalším som už nešla ani na pohovor), o ktoré som sa uchádzala, bolo dôležité vzdelanie (VŠ), ďalšie vzdelávania (kurzy) a pracovné skúsenosti. O všetkom z toho som dokladala potvrdenia, ktorých pravdivosť si vedeli overiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
predtym som, eh, nieze klamal, ale velmi zvelicoval.
ale tak, aby som nebol hnusny, obrovskym benefitom tej pozicie je, ze ak chces mat chill, mas chill. stabilny, so slusnym platom. a ak nechces, tak ti rychlo otvori vela dveri. ale ta prezentacia je proste brutalny overkill