Čaute,
nechcem tu rozoberať o aké klamstvo ide, bola to úplne primitívna vec, niečo na štýl,že priateľ bol niekde, kde mi potom tvrdil DO OČÍ,že tam nebol,i keď som mu viackrát povedala,že si myslím,že mi nehovorí pravdu.Nakoniec sa moje " podozrenie" pot
No tak názor, ale nenahnevaj sa. Keď má potrebu ti klamať v takejto blbosti, tak asi nemáte až takú dôveru vybudovanú. A mala by som naozaj obavy, či mi neklame aj vo väčších veciach, tak si urob s ním poriadok.
@7 vieš,len on mi do očí povedal klamstvo a nevie,že som si zistila,ako to naozaj bolo. možno to nakoniec otočí voči mne,že som sa mu hrabala vo veciach
v prvom rade, ked to nechceš rozoberať načo to píšeš na sieť? dalej ako chceš počuť náš názor ked si nám nepovedala skoro nič? celkovo som za názor, že klamstvo nech je akokoľvek malé je stále klamstvo, ved predsa ked ti niekto klame v tom, akú zubnú pastu používa, môže klamať aj v iných, tých podstatnejších veciach a to je ten vzťah fakt o hovne, ked ti on klame a ty mu nedôveruješ
Nikto ti neporadí ak nenapíšeš konkrétne o čo išlo.. Niekedy sú také klamstvá fakt neškodné (dotyčný klame preto že si myslí že to je jedno, a je mu jednoduchšie niečo poprieť ako vysvetlovať prečo niekde bol, ak o nič dôležité nejde) a niekedy to je znamenie že dotyčný nechce byť k tebe otvorený a radšej tají čo robí v súkromí / a niekedy je to vážnejšie a možno ťa podvádza alebo ťahá za nos
Každopádne mala by si mu povedať že vieš že ti klamal, a spýtať sa ho, z akého dôvodu ti nepovedal pravdu a že či si uvedomuje že teraz mu už nemušíš byť schopná veriť
Ale ďalšia vec je -- ako si zistila že ti klamal? .. Ak si ho stalkovala/alebo niečo podobné, tak sa ťa na to určite spýta tak maj nejakú vierohodnú výhovorku pripravenú.
V každom prípade mala by si urobiť také rozhodnutie, s ktorým budeš spokojná. Ak sa ho to nespýtaš, možno ťa to bude škrieť a nebudeš mu veriť, a v takom prípade to stojí za to...
@glamorous@alex458 Toto je podľa mňa naivný prístup. Každý občas zaklame a väčšinou to nerobíme preto že chceme druhému škodiť. Tragédiu by som z toho nerobil.
Ak by Vám partner klamal kde bol ak bol povedzme kúpiť prsteň a ešte to nechce vybaliť tak stále platí to, že to môže rovno zabaliť lebo má tajnosti a klame? Pokiaľ nevieme o čo šlo alebo tak sa k tomu nedá jednoznačne vyjadriť.
och! toto mi je také známe...
neznášam klamstvá! akékoľvek!
úprimnosť je vo vzťahu základ...
za takéto veci som mala s ex najväčšie hádky!
aj som mu povedala, že o tom viem na 100%..a on aj tak zatĺkal a to ma vedelo najviac dožrať...
zbytočne si to robil ešte horšiim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Dôvera je základ vzťahu, ak si chcete už po 2 rokoch pred sebou robiť tajnosti a klamať, môžete to rovno zabaliť....
@1 som zvedavá na názor
Každopádne mala by si mu povedať že vieš že ti klamal, a spýtať sa ho, z akého dôvodu ti nepovedal pravdu a že či si uvedomuje že teraz mu už nemušíš byť schopná veriť
Ale ďalšia vec je -- ako si zistila že ti klamal? .. Ak si ho stalkovala/alebo niečo podobné, tak sa ťa na to určite spýta tak maj nejakú vierohodnú výhovorku pripravenú.
V každom prípade mala by si urobiť také rozhodnutie, s ktorým budeš spokojná. Ak sa ho to nespýtaš, možno ťa to bude škrieť a nebudeš mu veriť, a v takom prípade to stojí za to...
Ak by Vám partner klamal kde bol ak bol povedzme kúpiť prsteň a ešte to nechce vybaliť tak stále platí to, že to môže rovno zabaliť lebo má tajnosti a klame? Pokiaľ nevieme o čo šlo alebo tak sa k tomu nedá jednoznačne vyjadriť.
neznášam klamstvá! akékoľvek!
úprimnosť je vo vzťahu základ...
za takéto veci som mala s ex najväčšie hádky!
aj som mu povedala, že o tom viem na 100%..a on aj tak zatĺkal a to ma vedelo najviac dožrať...
zbytočne si to robil ešte horšiim...