takto...klasicka hudba patri nerozlucne ku Coza Nostra a kedze je to viac ako moje hobby tak si obcas aj pustim nejaku tie taliansku klasiku...ale tak vsetko s mierou
ja pocúvam, beethovena, tchajkovskeho a dalej uz mena nepoznam, ale orchestrove pocuvam najviac, vsak napokon soundtracky SW su orchestrove, ale to je uz ina klasika
Klasika je fajn..doma ju sice nepocuvam ale ak davaju v tv koncert tak neprepnem a ak je niekde koncert taak tam idem bo sa mi to aj celkom paci... proste klasika
ja najcastejsie pocuvam ravela ( bolero), pachelbela (canon v d) a mam rad smetanu ale aj trebars beethovena.....toho mozartanemusim lebo 1 ho pocujem pomaly na kazdom kroku a 2 nepaci sa mi jeho hra na husliach
sem tam si klasiku zapnem mam doma taky vyber best of clasic ale teraz neviem co vsetko tam je...ale ved z klasiky sa vyvinul rock a ostane podobne styly
Caute vsetci. Tak ja mam rada Bolero od Ravela, Barkarolu od Offenbacha(neviem ako sa to pise), Vivaldiho styri rocne obdobia , konkretne najviac zimu, polovnika od Elgara, minutovy valcik od Chopina a vela dalsich, ktorych nazvy nepoznam
.....ahooojte..... Ja si rada takuto hudbicku zahram, len neviete mi nahodou poradit ako sa dostanem k dobrym notam,myslim tu na nete alebo nemohol by mi ich niekto poslat na moj mail eliza15@orangemail.sk potesil by ma tak chopin, beethoven, mozart.....vlastne hocikto taky znamy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
neviem čo dodať
A Chopinov minutovy valcik