@puco90 Jeden kamarat raz dalsiemu povedal, zjeb sa! Ked siel v TN na Brezinu (ten kopec na ktorom je TN hrad) sa bicyklovat. Napalil to do stromu strmo dolu kopcom a museli ho odnasat helikopterou.
hmm neviem ci to mohla byt daka kliatba ale kamosi proste kedsme pirlsi von skamoskou mali na krkoch totake biele a povedali nam ze havarovali na autach jasne ze sme im uverili aj kedsmesa pytali na cas kazdy povedal iny.. anamto nedoslo.. apotom som boal taka nasrata a povedala ze bodaj by ste vazne havarovali..no a nadlasi tyzden boli na letisku takom si zavody davaat sprosti a nadrbali auta.. takja neviem no...
Nie ale dost vela krat sa mi stalo ze som pomyslela na nejaku zlu udalost ktora by sa mohla stat nejakemu cloveku vychadzajuc z jeho spavania a ona sa do par dni stala
o mne raz jedna kamoška povedala niečo, čo mohlo vyznieť ako kliatba... "si ako dúha, tajomná, krásna (o tom veľmi silno pochybujem), no príliš ďaleko na to, aby sa ťa mohol niekto dotknúť" a zatiaľ sa to plní
hmm...keď ma svrbí nos al sa mi spraví ten boľavý pupák na jazyku, tak sa vraví, že ťa niekto ohovára a vtedy si vždy poviem "bodaj by si sral, šťal, do rána neprestal" ... ale či to niekedy vyšlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Nyaa...
som povedala: "bodaj by sa to stalo tebe aby si vedel aké to je"
a stalo sa mu to, hneď na druhý deň
No zajtra uvidííme.