ahojte, chystam sa zajtra ist kupit najvacsiu moznu klietku lenze nie som tak ostrielana co sa tyka cien v zverimexoch a tie mega velke klietky su celkom drahe, tak by som bola vdacna za kazdu radu kde kupit lacnejsiu a pripadne do akeho zverimexu chod
Ja som to riesil tak, ze som si klietku vyrobil. Mal som osmakov a kedze mi ich bolo luto drzat v nejakej malej klietke a hlavne oni mali radi vysky, tak som im postavil sam klietku o velkosti 1 kridlovej skrine. Teda uzsiu, ale vysoku. Da sa to pomerne lacno. Par dosiek a trochu pletiva. Riesil som to tak, ze som kupil akvarko, to slo dospodu a dalo sa vytahovat, aby sa to dalo lahko cistit. Kostra bola z dreva a s pletivom s dvierkami na kazdom "poschodi" keby bolo treba do nej nieco dat a pod. .. po skusenosti, ze mi tu drevene kostru pozrali tak som ju potom prerobil z kovu. Ale da sa to naozaj celkom lacno spravit. Kludne by som sa do toho aj dal a spravil nejaku keby si chcela.
@1 neviem, osmakov by som neodporucal drzak v klietke, to uz radsej zavriet do pivnice...
ja som mal malych tretiakov, ti sa do klietky vpohode vmestili a nerobili az taky bordel ked sa chceli dostat von, nejedli drevo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ja som mal malych tretiakov, ti sa do klietky vpohode vmestili a nerobili az taky bordel ked sa chceli dostat von, nejedli drevo