Už ste o tom určite počuli, kolujú o tom litánie na internete. Len mne to nedáva zmysel. Ako môžu niekomu platiť za odklikávanie nejakých ich sračiek 2 centy, 7,20€ alebo to potom vyplatia od určitej hranice napr. 20€, 50€, 300€ ba dokonca aj 7730€. Vyplá
Natrafila som aj na podvody aj na "seriozne" klikacky, klikala som ako blba denne asi 3 mesiace a nakoniec mi z toho vyslo po prepocte asi 1,30 €. Sice mi tie peniaze dosli, ale za ten cas si clovek dokaze zarobit lepsou cestou viac... Odvtedy neskusam.
ja som raz taku klikacku klikal cely den ako magor a potom mi poslali 7 ci kolko eur..keby som pri tom nemusel sediet ako fas, klikam tak dodnes.. ale je to fest nechutne zabitie casu..
@roman103 je to forma reklamy, klient čo sa chce propagovať zaplatí klikačkovej spoločnosti ťažké prachy (oproti tomu čo tá potom dáva svojim "klikačom") za to aby mu priviedla na stránky traffic, a tá potom klikačom "platí" dvadsať centov za klik.
pointa je v tom, že vyplácacia hranica je obvykle 50 eur a viac, čo znamená, že by si musel odklikať 1000 a viac takýchto stránok/reklám, aby ti museli nejaké prachy zaplatiť, na čo má málokto vytrvalosť, väčšina klikačov sa do toho nadšene pustí, odkliká pár stoviek, a potom keď vidí ako pomaly sa dostáva k vyplatiteľnej sume, tak sa na to vykašle a prestane tam chodiť. za tú dobu však sa o danej klikačke dozvie dosť nových ľudí čo si povedia že to skúsia na to, aby to klikačkovej spoločnosti mohlo byť jedno.
spoločnosť teda platená je, a málokedy musí reálne vyplatiť niektorého zo svojich klikačov, čiže aj keď hneď neviem o aké sumy ide, do určitej miery to pre danú spoločnosť výhodné je. klikači nikoho netrápia, to sú len ovce ktoré sa nechali na dosť dlhú dobu nachytať prakticky imaginárnou vidinou peňazí zadarmo, čím zabezpečili že peniaze zadarmo získa spoločnosť čo ich nachytala.
Aj ja som si potrebovala privyrobiť nejaké peniaze, ale samozrejme, nechcela som nič náročné, prečo by som obetovala veľa času. skúšala so taktiež rôzne klikačky, ktoré sa nikdy nepodarili... kamarát mi však odporučil 20dollars,a ako vravel, stálo ho to síce nejaký čas, ale teraz má pravidelný príjem okolo 60-70 eur... vyplacane cez paypal, povedala som si ze to tiež skusim, ale sama som len na zaciatku.. ak vsak mate niekto zaujem na tejto stranke je vsetko vysvetlene, ako to cez to funguje, možno vás to osloví » zarabajcezinternet.mypage.cz/...
nejlepšie je podla mna zarabanie cez aukro, len treba mať 18 .. ked budem mať 18, zaregistroujem sa tam, a za každeho človeka ktoreho prilakas tam aby sa zaregistroval dostaneš 7 €
@roman103 Pokiaľ ide o nejakú brigádu, tak možné to je, ale určite nie za taký vysoký plat. Ja osobne by som s takouto prácou nezačínala, môžeš viac stratiť ako získať. Ja som na to počula skôr negatívne ohlasy. Veď existuje toľko pracovných agentúr, stačí sa ísť len zaregistrovať.
Skúste vyskúšať toto - Najlepšie platená klikačka! - www.bux4you.wz.sk
Za 5 dní som zarobil 2,2575 dolára bez referralov, čiže bez ľudí registrovaných pod sebou.
- 20-30 reklám za 0.01 dolára
- viac ako 10 reklám za 0.005 dolára
- 20-30 reklám za 0.0015 dolára
A čo je hlavné, skutočne vyplácajú zarobené peniaze!
Zo vsetkych klikaciek je najlepsia tato: » trafficmonsoon.com/?ref=mexi10...
vyplaty do par sekund, kludne zarabate aj niekolko USD denne, pre viac info ma mozte kontaktovat na mexi10@seznam.cz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
pointa je v tom, že vyplácacia hranica je obvykle 50 eur a viac, čo znamená, že by si musel odklikať 1000 a viac takýchto stránok/reklám, aby ti museli nejaké prachy zaplatiť, na čo má málokto vytrvalosť, väčšina klikačov sa do toho nadšene pustí, odkliká pár stoviek, a potom keď vidí ako pomaly sa dostáva k vyplatiteľnej sume, tak sa na to vykašle a prestane tam chodiť. za tú dobu však sa o danej klikačke dozvie dosť nových ľudí čo si povedia že to skúsia na to, aby to klikačkovej spoločnosti mohlo byť jedno.
spoločnosť teda platená je, a málokedy musí reálne vyplatiť niektorého zo svojich klikačov, čiže aj keď hneď neviem o aké sumy ide, do určitej miery to pre danú spoločnosť výhodné je. klikači nikoho netrápia, to sú len ovce ktoré sa nechali na dosť dlhú dobu nachytať prakticky imaginárnou vidinou peňazí zadarmo, čím zabezpečili že peniaze zadarmo získa spoločnosť čo ich nachytala.
» www.quickbux.net/?ref=tommysek...
» www.hirenclix.com/?ref=tommysek...
» www.erabux.com/?ref=tommysek...
» www.clikz4freakz.com/?ref=tommysek...
» www.gladbux.com/?ref=tommysek...
» www.clickerjet.com/?ref=tommysek...
» www.lynkar.com/?ref=tommysek...
» www.noulinx.com/?r=tommysek...
» www.oldbux.com/?ref=tommysek...
» www.goldenclix.com/?ref=Hrebik...
» www.usaclix.com/?ref=tommysek...
» www.croclix.me/?ref=tommysek...
» www.linxbux.com/?ref=tommysek...
» www.ekoclix.com/?ref=tommysek...
» www.globalbux.net/?ref=tommysek...
» www.nerdbux.com/?ref=tommysek...
» www.neobux.com/?r=tommysek...
» www.aotclix.com/?ref=tommysek...
» ptcbezkonce.cz/?ref=tommysek...
» www.no-minimum.com/pages/index.php...
Za 5 dní som zarobil 2,2575 dolára bez referralov, čiže bez ľudí registrovaných pod sebou.
- 20-30 reklám za 0.01 dolára
- viac ako 10 reklám za 0.005 dolára
- 20-30 reklám za 0.0015 dolára
A čo je hlavné, skutočne vyplácajú zarobené peniaze!
» JobandPay.com/?id=32917...
Čo si o tom myslíte?
vyplaty do par sekund, kludne zarabate aj niekolko USD denne, pre viac info ma mozte kontaktovat na mexi10@seznam.cz
» pracanadoma-skusenosti.eu/klikacky-funguj...
Zarobit sa na tom mozno nieco predsa len da, ale nerobim si iluzie, ze by to bolo vela. Skor tieto klikacky povazujem za stratu casu.