v piatok som do seba vyjebal liter a pol vína, potom sobotu ráno na hajzli taký výplach letel že ma skoro roztrhlo, pol hodinu vyše som sa neodlepil od hajzla
ja si myslím, že keď sa človek zdravo stravuje a má dostatok pohybu nemusí robiť také "nechutnosti"
..na druhej strane keby som bol na opustenom ostrove, trpel smädom a mal by som nádobku, hadičku a špinavú vodu, ktorú by som nemohol užiť ústne, potom by som napustil svoje črevá nejakou tekutinou
@melipe230f fuj ani nespominaj.. opit sa z toho najzdravsieho a najlepsieho pre telo alkoholu ako kopa kktov hovori-cerveneho vina je snad najhorsie co moze byt..
som raz vypil 2 litre, asi aj cez 2 litre mozno 2,2-2,4 litra cerveneho vina-na druhy den taka bolest hlavy, vracanie, hnacka, som mal asi o 4 kg menej za ten dalsi den
no vraj je to velmi zdrave a verim tomu, mamka si ho kupila koli bolestiam hlavy, lebo jej uz nic nepomahalo a toto bolo posledne riesenie, robila si ho asi tyzden kazdy den a uplne to preslo... ja si ho tiez robim obcas ked sa citim zle a neboli to ani najmenej tak neviem co sa bojite
Ľudovít štrnásty bol veľký nadšenec klistýru. V jeho časoch vychádzal taký žurnál, kde sa popisovalo detailne zdravie kráľa a čo preň urobil. Podľa denníka si veľmi často dával robiť klistýr a prenieslo sa to na jeho dvor... v tej dobe bolo Francúzsko... teda aristokracia... v mánii klistýru.
V starom Egypte boli veľmi vážení ľudia, ktorí sa volali "pastieri konečníka" (fakt som si to nevymyslel). Zameriavali sa na výkon klistýru...
To len také random myšlienky. Osobne si myslím, že si stačí pri sprchovaní umyť poriadne zadok. Ale na druhej strane: Ja nie som francúzsky kráľ ani staregypťan, tak čo ja o tom viem?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
..na druhej strane keby som bol na opustenom ostrove, trpel smädom a mal by som nádobku, hadičku a špinavú vodu, ktorú by som nemohol užiť ústne, potom by som napustil svoje črevá nejakou tekutinou
som raz vypil 2 litre, asi aj cez 2 litre mozno 2,2-2,4 litra cerveneho vina-na druhy den taka bolest hlavy, vracanie, hnacka, som mal asi o 4 kg menej za ten dalsi den
jj, potom treba aj randit s doktorkou co ti ho robi
to preto aby si sa nevykakala :-S
@14 asi tak
v tom prípade to muselo byť štrašne ťažký pôrod :-S
rozumiem,aspoň máš skúsenosť ženy :-S
Bear Grills
V starom Egypte boli veľmi vážení ľudia, ktorí sa volali "pastieri konečníka" (fakt som si to nevymyslel). Zameriavali sa na výkon klistýru...
To len také random myšlienky. Osobne si myslím, že si stačí pri sprchovaní umyť poriadne zadok. Ale na druhej strane: Ja nie som francúzsky kráľ ani staregypťan, tak čo ja o tom viem?