@neith74 22 ... tipos ... som dosadzval roky a skušal či je to nasobok 4, 3 alebo tak nejak, vyšlo
@neith74 a @naty996 ... naty, tak odkáž učiteľke, že ju pozdravujem ..... 19 má byť D... obsah veľkého 49, obsah malého 25 .... 49-25 = 24 .. KONEC BODKA .... tam je taky maly chytáčik, lebo ten utvar čo tam je ( ta prekryta časť ) je veľkosťou aj pre jeden štvorec aj pred druhy rovnaky ... čiže aj keby mal 10 cm štvorcových .. tak odpočítaš od 49-10 = 39 .. a maly 25-10=15 .... keby si si dala 39-15 aj tak ti výjde 24 .. proste stým si sa zaoberať nemala, pretože nevyfarbená časť bola pre obidva štvorce rovnaká
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a aj tak, je to jedno, zadania som roztrhala a zahodila
@neith74 a @naty996 ... naty, tak odkáž učiteľke, že ju pozdravujem ..... 19 má byť D... obsah veľkého 49, obsah malého 25 .... 49-25 = 24 .. KONEC BODKA .... tam je taky maly chytáčik, lebo ten utvar čo tam je ( ta prekryta časť ) je veľkosťou aj pre jeden štvorec aj pred druhy rovnaky ... čiže aj keby mal 10 cm štvorcových .. tak odpočítaš od 49-10 = 39 .. a maly 25-10=15 .... keby si si dala 39-15 aj tak ti výjde 24 .. proste stým si sa zaoberať nemala, pretože nevyfarbená časť bola pre obidva štvorce rovnaká
a 17 .. D určite nie v Dčku máš na strednych štvorčekoch po 2 čiary ... a na tom obrazku čo je poskladany štvorček je na každej strane len jedna čiara
kedysi som naivne dúfala, že sa vďaka Maksovi zlepším v matike.....
TUDLE!
ale pre talentovaných&lenivých&demotivovaných je to určite super