Stretávam a poznám množstvo ľudí - ako žien, tak aj mužov, - ktorí majú tie najrôznejšie "úchylky" - časti tela, ktoré sa im na opačnom(alebo aj rovnakom) pohlaví páčia. Nemyslím tým teraz prsia, zadky, atď...ale skôr niečo nezvyčajné: kľúčne kosti, ostré
mám rada také nedokonalosti ako sú napríklad znamienka a jazvy a inak čo sa mi ešte na chlapcoch páči sú ruky, krk, chrbát a ešte také menšie miesto na nohe pri achilovke
ruky ako @23 , hlavne nech su velke, neznasam male ruky na muzoch, silne predlaktia, chlpata hrud, vyrazna sanka a licne kosti, dlhe nohy, mocne clenky.
ja dokážem nájsť na každom niečo pekné a aj mu to poviem
ale priznám sa,že odkedy som našla človeka,na kom sa mi páči,že úplne všetko ( čo je až neuveritelne ale on o tom nevie),tak odvtedy je to v riti a už len porovnávam
výrazné lícne kosti, plné pery, klúčne kosti, široký chrbát, veliké ručičky a viditeľné žily na rukách malý nosík aby som ho mohla kúsat tmavé oči... s ostatným sa už nejak zmierim som skromná
vzdy mnou zasimra, ked vidim pekne spicate ocne zuby, alebo krive dvojky ako ma patricia arquette. medzizubne medzierky maju na mna rovnaky ucinok. priatel si uz zvykol, ze na mna musi obcas zavrcat a ukazat, lebo vie aky aky to ma ucinok.
zivotom ma sprevadza aj neustale vsimanie si ruk ludi. ked som s niekym randila, bolo to prve, co som pozerala, a ked dotycna osoba nemala vyhovujuce ruky, nevedela som si predstavit nijake prehlbenie vztahu. Co ma este dostava je profil nosa a pier. napr. v kine ked vedla mna sedel clovek, ktory ma takto zaujal, tak som znacnu cast predstavenia venovala fixovaniu si krivky.
a pacia sa mi dobre ziveni muzi, a ked maju trochu alebo aj viac chlpate brucho, ktore mi pripomina mladata diviakov a dobre sa objimaju a hladkaju, to je strasne zlate.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
a tie bedrové má frajír fakt dobré
A veľké očičká.
A zuby Či sú rovné a biele.
ruky (potetovane, mierne zilate)
klucne kosti, krk
(obrazky v pripade ze by mal niekto chut slintat so mnou )
tetovanie.. sal sportoveho klubu na krku .. boty (marteny,kanady,steely... )
uniforma
a inak milujem kľúčne kosti, ale to tak vo všeobecnosti---
A ešte možno stavba tela.
a také, veľmi chudé nohy.
a kosti trčiace. kľúčne, bedrové, lícne, na rukách, na nohách, to je jedno.
Takisto hnedé až čierne oči, ak sa aj to ráta. Pehy sú tiež veľmi fajn.
...nikdy si nikoho nenájdem, ja viem.
ale priznám sa,že odkedy som našla človeka,na kom sa mi páči,že úplne všetko ( čo je až neuveritelne ale on o tom nevie),tak odvtedy je to v riti a už len porovnávam
jaj..ale k téme nemám žiadnu úchylku
A este sa mi dost paci ked ma zena pekne upravene nechty
- medzierka medzi zubami (!!!)
- široké ramená, veľké bicepsy
- nohy do O
- husté vlasy a pekná vlasová hranica
- jamky v lícach
- vrásky okolo očí (pri smiechu)
- okuliare - také tie nenápadné bez rámu
napr.
@sibbonah ...ale tak peknú tvár som brala ako samozrejmosť, tú som tam nevypisovala.
(to nedáva síce zmysel tá posledná veta, ale ako scenárista si môžem dovoliť experimentovať)
» img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/44...
tak takéto "sexy špeky" to je moja úchylka na tie nedám dopustiť...
ale tak mám daleko viac uchyliek ale to by ste všetci zostali v hanbe...
ale má peknú tvár! má! -.-"
a hlavne hebký a načechraný mozog.
a kučeravá hlavička chlapská uff
a strnisko (ale nie každému pasuje) uf uf uf !
ale vedia ma omamiť ruky chlapa... take.. chlapske!
A tie take typicke muzske crty... ohryzok, zilnate ruky, a tak... taky.. muz!
- žily , ale nie na rukách, ale na PREDLAKTIACH
- veľké nosy, ostré nosy, proste veľké dlhé nosiská
- špicaté kolená ^-^
- také chlapské stehná ^-^
- na pekne tvarované lýtka
- tmavé, mierne padnuté viečka
- hnedé oči
- sklon obočia k oku, ktorý mu dodáva taký zastretý pohľad ^-^
som úchyl.
^-^
a ešte som v riti s fajn ohryzku
a keď vidno chrbticové hrboľčeky
a strašne ľúbim bruško svojho drahého ^-^
neviem, v ničom sa mi nepodobajú ženy, ktoré sa mi páčia, až na to, že sú to ženy
(Kostička na vonkajšej strane zápästia.)
Potom v rebríčku dlho nič a na nižších miestach židovské nosy, prirodzene tmavé vlasy, pekne formované uši, lýtka.
zivotom ma sprevadza aj neustale vsimanie si ruk ludi. ked som s niekym randila, bolo to prve, co som pozerala, a ked dotycna osoba nemala vyhovujuce ruky, nevedela som si predstavit nijake prehlbenie vztahu. Co ma este dostava je profil nosa a pier. napr. v kine ked vedla mna sedel clovek, ktory ma takto zaujal, tak som znacnu cast predstavenia venovala fixovaniu si krivky.
a pacia sa mi dobre ziveni muzi, a ked maju trochu alebo aj viac chlpate brucho, ktore mi pripomina mladata diviakov a dobre sa objimaju a hladkaju, to je strasne zlate.
teraz berem len baby s rovnatkami♥
a viac príkladov ma teraz nenapadne
a ešte pekné zuby. rovné biele.
-ženy, ktoré používajú slovné spojenia typu distálna epifýza lakťovej kosti!
obočie
kľúčne kosti
Lícne kosti
Nohy
Dlhé kučeravé vlasy
Štíhly pás