Cital z vas niekto v poslednom case nejaku fakt dobru knihu? Lebo ja velmi rada citam knihy,ale ma to v poslednom case uz nebavi zacat citat knihu a hned aj prestat,co je taka nudna a primitivna. Poradte mi prosim nejaku .......diiik vaam
bože môj! fakt nechápem, ako sa niekto môže tak tupo pýtať, že akú knihu si má prečítať! to vždy tak rozčúli! ja mám stokilometrový zoznam kníh, ktoré by som si chcela prečítať, ale na to nemám čas...
pusti sa napríklad do svetovej literatúry XX. storočia, kt. vychádzali s denníkom sme, alebo čo ja viem! teraz vychádza dobrá edícia spisovateľov pod MM... aj tam sú fakt super knihy... zájdi si do artfora a tam na ktorúkoľvek knihu siahneš bude dobrá a určite bude stáť za prečítanie...
Samozrejme to je len jedna kvapka v mori, nechcem pisat vseobecne, lebo aj otazka bola skor konkretne koncipovana - este ma napadlo znamenite ruske sci-fi Pondelok saa zacina sobotu
Pokiaľ som nezačal čítať Harryho Pottera, tak ma každá knižka bavila. Ale potom... Asi som sa stal príliš náročným. Momentálne čítam Magický nôž (z trilógie Temné hmoty, Philip Pullman) a je to výborné. Odporúčam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
je to geniálne!
pusti sa napríklad do svetovej literatúry XX. storočia, kt. vychádzali s denníkom sme, alebo čo ja viem! teraz vychádza dobrá edícia spisovateľov pod MM... aj tam sú fakt super knihy... zájdi si do artfora a tam na ktorúkoľvek knihu siahneš bude dobrá a určite bude stáť za prečítanie...