všetky som prečítala nie je to nejaký top autor, ale vždy lepšie ako Fifty šejds si myslím naposledy pochopiteľne Inferno, lebo je najnovšia a inak najhoršia je podľa mňa zároveň jeho najospevovanejšia kniha - Da Vinciho kód
@darkestangel ,
ja ho milujem, teda jeho knihy a s tou najhoršou z jeho kníh máš pravdu, alebo moźno sa nám to len zdá lebo sme videli aj film... a najviac sa mi páčil uhol pohľadu
všetky, okrem Inferna... to čaká na poličke, kým dočítam Duma Key od Kinga
a čojaviem... mám rada toho autora, tie knihy sa mi páčia najviac na nich milujem to, že už v polovici knihy mám pocit, že "tento je ten zlý" a som na seba hrdá, že som prekukla autora... keď tu zrazu, desať strán pred koncom zistím, že "ten zlý" je niekto úplne iný
@darkestangel ,
počkaj počkaj, možno sa mýlim, bod klamu je tá kniha, ktorá sa odohráva na severnom póle či v ktorej riti...kde je ten ľad a uhol pohladu neviem či nie je to kde v španeľsku zavraždili toho vedca
Da vinci a demonov. Da vinci bol sice zaujimavy ale nudny, demoni zaujimavi a napinavy. Ale to zavisi aj od toho, kto knihu prekladal. Pocul som, ze to nove peklo ci ako sa vola tiez prekladal niekto iny, takze to je vraj nudne a nezaujimave. Cize to sa chystam v angl precitat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ja ho milujem, teda jeho knihy a s tou najhoršou z jeho kníh máš pravdu, alebo moźno sa nám to len zdá lebo sme videli aj film... a najviac sa mi páčil uhol pohľadu
a čojaviem... mám rada toho autora, tie knihy sa mi páčia najviac na nich milujem to, že už v polovici knihy mám pocit, že "tento je ten zlý" a som na seba hrdá, že som prekukla autora... keď tu zrazu, desať strán pred koncom zistím, že "ten zlý" je niekto úplne iný
a film Da Vinciho kód som nevidela, teda iba úvodných cca 5 minút, viac som nezvládla
počkaj počkaj, možno sa mýlim, bod klamu je tá kniha, ktorá sa odohráva na severnom póle či v ktorej riti...kde je ten ľad a uhol pohladu neviem či nie je to kde v španeľsku zavraždili toho vedca
ok skúsim pohladať
anjeli a démoni je fakt dobrá a inferno...noo začiatok je trochu nudný, ale keď sa začítaš nevieš prestať&
čítalo sa to dobre a ľahko, ako, bavilo ma to, ale stačilo.
ale dost davno to uz bolo
a akurat docitavam bod klamu