Poznáte svetoznámu kapelu označovanú za zakladatela nového štýlu Nu-Metal ? Vydali 9 albumov niekolko výberoviek a DVD-čiek exsistujú už od roku 1993 kedy ju založili týto ludia : Jonathan Davis, Reginald Arvizu, David Silveria, James Shaffer a Brian Welc
tak,je jasné,že ide o Korn...lebo už ako sa pýtaš,že aký je obľúbený album a pesnička,človek čo chce odpovedať,hneď vie,čo to je zač...a keby niekomu nedošlo,odpovedať nemusí,lebo sa ho to netýka zložité? no,tak,asi: Live on the other side,lebo je plná ich "hitoviek",ak sa to tak dá nazvať...a najobľúbenejšia pieseň je A.D.I.D.A.S,aj napriek(možno práve kvoli) perverznejšiemu textu
ale skvelé sú aj Freak on the leash a Evolution a mnohé iné...no Twist asi nič neprekoná asi toľko k tejto skvelej skupine...
Bola som navyknutá na tie "klopkajúce" smiley podladené basy, aj gitary a tak...teraz na novom albume (nehovorim ze je zlé) ale mne to tam chýba...Inak Life is peachy alebo Take a look in the mirror patria medzi moje naj Ale zas treba pochváliť že Unplugged sa im skvelo podaril btw po pol roku počúvania Twist som zistila ze pesnička má text
Lunance : wow to si až po pol roku zistila ...... :d čo tak si vypočuť pesničky ako su WORD UP! * OPEN UP * GOOD GOD * FREAK ON LEASH * LIES * TWISTED TRANISISTOR * FALLING AWAY FROM ME * ALL IN THE FAMILY * KILLING * EVOLUTION * B.b.K * GOT THE LIFE * ALIVE * COMING UNDONE * FORN NO ONE *A* LIAR !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ale skvelé sú aj Freak on the leash a Evolution a mnohé iné...no Twist asi nič neprekoná asi toľko k tejto skvelej skupine...