Chcel by som od Vás nejaké rady. V škole sa mi páči 1 kočka volá sa Nikola a zdravím sa jej aj sa na ňu usmievam a ona mi to opätuje aj pozdrav aj úsmev. Ale 1 stále nechápem Keď vždy skončila 5. hodina a ja som išiel cez prestávku na obed a ona ma uvid
Keď utečie, bež za ňou a všetko jej povedz... Že ju máš rád, atď.. Viem, že sa ľahko hovorí, no za pokus predsa nič nedáš.. A ak to neskúsiš, môžeš premárniť šancu nájsť (ako sa to hovorí?) "spriaznenú dušu" .
dobre, takto... pozdrav ešte nemusí znamenať nič... opätovaný úsmev taktiež nie. a keby aj, nie je úsmev ako úsmev... ak s tebou nechce komunikovať, je to myslím jasné... sorry.
Nekonečne ma fascinuje toto vaše "poznám ju z videnia a tuším sa volá Hildegarda, o 14:37 chodí naľavo po Ulici kapitána Mrkvičku a strašne ju milujem", hlavne u osôb nad dvanásť rokov.
nwm ci sa jej mam aj nadalej zdravit ked ma nechce podla niektorych nazorov tu iba sa vzdy pozdravim a tym to hasne ja by som sa chcel uz dlhsie s nou porozpravat ale no co uz nwm cim je to ci vyzorom alebo.......nwm co si mam mysliet o tomto vsetkom som zmateny zo vsetkeho ked ona je taka pekna a ona ma nechce
@srandista Neber to vazne preco by ta nemala chciet , nevies aky moze mat dovod , prid zanou a nehovor jej ze ju lubis (hm len ju pozvi von a ked nepojde tak budes vediet ze si v pici
toto som už niekde počula...každý chlan ma zo zaiatku strach...ale nie le chalani...lenže pokial to nezoberie baba do vlastnych rúk taq s toho aj taq nč nebude...Česť výnimkám!...ale ja mám s takýmito "frajermi"veľa skúseností...Moja rada teda znie: skús ju pozvať von na prechádzku a skú taq pomaly vyzvedať či by náhodou o teba nemala záujem...ak by ti niako dala najavo že o teba záujem má začni ju pozývať naďalej von atď..saq to už hádam každý pozná ....len vždy buďradšej sám sebou ako strúhať dákeho "frajera"!
V prvom rade nejedz cesnak a zapni si zips na nohaviciach. Mozno prave preto pred tebou uteka. Dalsia moznost je ta, ze ti chce ukazat svoje vysportovane pozadie.
Teraz vazne-ty si hovoris srandista? Ked ju stretnes, tak hod do placu nejaku vtipnu poznamku. V prvom rade by sa mala zasmiat /nie nasilu/. Ked nic nepovie, skus este iny nonsens. Ak hocico odpovie, tak sa toho chyt a zacni s nou konverzovat. Mas 17 a toto ti mam vysvetlovat?
@celebrita Ach dneska mi dala jej spoluziacka listok, (vraj to pisala ona ta Nika) ze ju nemam otravovat a nemam po nej zazerat, a ze pridu po mna zajtra o 7.44 mimozemstania. takze si este zo mna aj dobry den urobila: disappointed: nwm co mam teraz robit potreboval by som nejaku radu nwm ako dalej mam sa na to vykaslat, alebo ist za nou.... ((???
Chlapec, ta spolužiačka môže biť kľudne niejaka svina ktora ta odnej chce otrhnuť radšej si zisti viacej info je to stale lepšie ako prisť o niekoho kto sa ti pači.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
skus je napísať ked bude niejaky sviatook alebo ked ona bude mat narodky alebo meniny
Musíš vycítiť či o teba dievča má, alebo nemá záujem, keď si na pochybách tak je niekde problém.
Ide po tebe jak po údenom, len do nej!
A možno že nemá záujem aj ja sa v škole na hocikoho usmejem
Teraz vazne-ty si hovoris srandista? Ked ju stretnes, tak hod do placu nejaku vtipnu poznamku. V prvom rade by sa mala zasmiat /nie nasilu/. Ked nic nepovie, skus este iny nonsens. Ak hocico odpovie, tak sa toho chyt a zacni s nou konverzovat. Mas 17 a toto ti mam vysvetlovat?