akurát dnes som si objednala prekrásne čižmy za 150 ečiek a keby som mohla, určite dám aj viac.... keď raz budem bohatá, určite budem investovať obrovské peniaze do topánok.... a kabeliek
sice som chalan a lodicky teda nenosim ( na verejnosti ) ale ked si idem kupovat dopanky tak vzdy miniem neskutocne prachy a potom mi neostane na ine oblecenie pretoze rodicia to riesia tak ze mi daju napr. 80-100 eur a chod si nieco kupit nas nezaujima co ale potom uz nepytaj mesiac dva tri ja si prirodzene kupim topanky za 99
nemám rada štekle. Nosím len keď "musím". Hoci mám z nich doma niekoľko, ale nepatria medzi moje obľúbené topánky Ale tak, keby som našla nejaké veľmi pekné a aj pohodlné, kt. viem, že využijem, tak okolo 40-50 asi max.
lodičky sú pekné, ak sú zobraté na vhodnú príležitosť a neprekrajčujú medze lacnej šťandy. dobre, som rada, keď idem do divadla a môžem vyzerať elegantne a apsoň trochu vyššie- do 100
Moje posledné stáli niečo cez 70, čo je síce dosť, ale vyhodené peniaze to určite neboli - sú to úplne jednoduché lodičky s nie príliš vysokými opätkami a sú absolútne pohodlné - v práci ich nosím 10 hodín denne a nemám problémy s otlakmi (tie čo som mala predtým boli lacnejšie, ale po troch hodinách chodenia v nich som myslela že zomriem a mala som chuť niekde ich cestou vyhodiť a domov dôjsť naboso)
Inak nepotrebujem míňať na topánky nehorázne sumy, ale v tomto prípade tá investícia naozaj stála za to.
uuuu tak myslim ze toto u mna nema hranicu..proste krasne topanky na opatku musia byt ...uz neviem ktore mam uplne najdrahsie, mala by som to ist pozriet
@wampirekiss Ale ani horšieho A neboj, ja na opätkoch neviem chodiť, bolo to len v AK dimenzii. A keď tak nad tým rozmýšľam, pokiaľ by som prestala fajčiť, tak do dvoch rokov, by som si také za odmenu mohla kúpiť. Dať do sklenenej vitríny a usmievať sa na ne.
ákože to je pekné, ak niekto uvažuje v zmysle, že si kúpi jedny drahé a supermegakvalitné, čo vydržia až do truhly, ale mne celkom vyhovujem ak stoja 15€, po sezóne sa rozpadnú, a môžem si kúpiť nové aj keby boli drahé a supermegakvalitné, tak by sa mi po roku proste prestali páčiť, a čo už by som len z nich mala, keby boli potom do neviem kedy v skrini... ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
ale tak... do 80 éčok teraz asi
mám jedny štekle na ultrasuperslávnostné príležitosti a to mi stačí a aj to ich nemám rada
lodicky su hnus a blbo sa v nich chodi
za HOCCO na vysokom opatku by som nedala ani holu prdel
a to by museli byť ortopedické značkové neviemaké krásne.......
načo sú mne lodičky?
A keby musím, tak čo najmenej. Drahé nerovná sa najlepšie.
Inak nepotrebujem míňať na topánky nehorázne sumy, ale v tomto prípade tá investícia naozaj stála za to.
A za topánky, tak to by záležalo od mojej momentálnej finančnej situácie.
To je tak. Vždy sa oplatí investovať nekresťanské peniaze za jednu šanelku, ktorá vydrží sto rokov, ako si kúpiť tristo nekvalitných.
@alchemille Ty kokos ale šak to z teba lepšieho ani kvalitnejšieho človeka neurobí ! 700 éčok ? :/
Ale keď budem dospelá, viem, že ehm asi aj dosť.
ákože to je pekné, ak niekto uvažuje v zmysle, že si kúpi jedny drahé a supermegakvalitné, čo vydržia až do truhly, ale mne celkom vyhovujem ak stoja 15€, po sezóne sa rozpadnú, a môžem si kúpiť nové aj keby boli drahé a supermegakvalitné, tak by sa mi po roku proste prestali páčiť, a čo už by som len z nich mala, keby boli potom do neviem kedy v skrini... ?
och, zabila by som sa v nich, ale sú kráááááásne
považujem ženské topánky a ich dizajn za určitý typ umenia. a milujem Blahnika a jeho vžitie sa do ženy, ktoré cítiť v každej jeho topánke.