Mam taky problem s kocurom ze sa neda skoro pohladkat. Vzdy ked clovek k nemu pride tak ho zacne hryst alebo utecie. Malokedy sa necha pohladkat. Ked si ho zoberiem do narucia tak vzdy uteka. Alebo ked mu hodim kusok masa (napr. pri obede)
Podľa mňa to nebude absenciou vnútorného pokoja, ale sociálneho cítenia, vyzerá, že k vám nemá vzťah a priam sa vás až bojí. Aj mačky môžu byť asociálne, to sa stáva napríklad, keď je mača jedináčik, vezmú ho priskoro mame, je z ulice a podobne, ale aj bez toho je to možné. Možno by sa to nejakým vašim prístupom dalo po krôčikoch zmierniť, ale neviem povedať viac, možno ten veterinár by mohol mať skúsenosti s grifmi na správanie zvierat.
nie je je to v tom že majú hon (v february a marci) ono to prestane nechcelo sa my to celé čítať ale bývaš v paneláku alebo niekde na chalupe ? treba to vyčkať i ja mam kocúra a taktiež ide na 2 dni preč boh vie kade sa túla potom na 3. den príde domov celý vyhladovaný ... ja si myslím že to bude honom(párením)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
jednoznacne veterinar. agresivny zver doma nieje bohvieco..
je zaockovany proti besnote?
Ak je to 'iba' temperamentom, tak by mohla kastrácia. Síce som proti tomu, ale po nej sú mierumilovnejšie, pokojnejšie atď..
ale mohol by byť aj chorý -- na to bacha