mno je to liecik co ti jebe na mozog, konkretne obsiahnuty kodein posobi na nervove centrum v mozgu cim ti ulavi od kaslu, ale ze by sa na to niekto nejak vazne namotal...
aj ked poznam ludi co ficia na kvapkach do nosa, tak neviem. ludia su divni, vsetko je mozne...
Kodeín pôsobí agonisticky na opiátové receptory, teda má podobný mechanizmus účinku ako Tramal, alebo Metadon. Ja som testoval či je moja závislosť na Tramale opoidného druhu a pár dní som pil fľaštičku Pleunomisilu denne, ale nezaregistroval som žiadne pozitívne účinky podobné aké som zažíval pri Tramale, takže Test dopadol dobre
screaming: z neho sa ten kodein hlavne vytahuje a potom aplikuje vnutrozilne, je to taky slabsi herak. Lieku by si musel vypit velmi vela, aby bol ako speedball, to uz by som skvor za slovensky speedball povazovala piko a herak
Lilithka666:Kodein sa neaplikuje intravenozne,to skor efedrin po mensich upravach v labaku cize piko.Ja viem ze piko a kakao,je slovensky speedball. Ja som pisal,ze ked si das trosku viac napr.10tbl.ze to mas jak taky slaby slovakia speedball.
screaming: kodein si tak mozes aplikovat tiez, vo vode sice rozpustny nieje, ale v kyseline citronovej ako herak by byt mohol (toto som este neskusala, tak neviem). Kamarati ho vedsinou snupali. Piko ano, ale samotny efedrin je slabota
kodein(metylmorfin) je supa vecicka, ved aj "tradičný" český pouličný BROUN je zmes derivátov kodeinu....najpoužívanejšie v prírode sa vyskytujúce narkotikum tak po styroch 60mg celkom spoko stavik
Na vianoce sa mi to dostalo do ruk a jedna osobka mi povedala ze to zneuzivaju fetaci a ze si to miesaju s rohypnolom.. ta osoba o mojich "skusenostiach " nic nevie.. ked som sa to dozvedela hned som si dala 5 tabletiek.. asi hodku pred tym som mala 100 kvapiek tramalu.. prislo mi z toho hrozne zle.. kodynal nieje nic moc.. mala som ho potom este raz a uz bez tramalu a takisto mi z toho bolo zle.. staviky nic moc.. busenie srdca, tocenie hlavy, zvracanie ble ble ... neodporucam
extazinka, moja zlata, kodein je popicovka, este lepsia jak tramal, tramal je opoid, kodynal je original opiat, vyssia trieda.... prosteee....jak som mala...som si nevedela vynachvalit.... proste fajnotka, krasaaaaa...a tak
extaza: no a prave preto su lieky napicu, kodynal obsahuje emetin(z rastliny Uragoga ipecacuanha), ktory je emetikum..to znamena ze vyvolava zvracanie a nevolnost dava sa to tam prave preto aby to ludia nezneuziali
Lenze ludia to zneuzivaju.. mne by mozno nebolo zle keby som si dala jednu alebo dve ale ako pravy toxikoman som si dala 4 ci 5 uz nepamatam a to som zabudla ze som pred tym mala este Tramal..
ide o to ze lieky proti bolesti(rakovina..) su kvalitne(drahe) a hlavne bez emetik(latky vyvolavajuce zvracanie, nevolnost..)
lieky proti kaslu a podobne obsahuju emetika, aby sa kodein v nich nezneuzival, resp to bolo neprijemne
kodynal efedrin obsahuje, ale len 10mg..protichripkove lieky(napr modafen) maju 3x viac..v kombinaci s kodeinom bude sice asi silnejsi, ale to ajtak moc nepostrehnes
btw videl som aj 700usd/tabletka lieky s kodeinom..ked uz aj na rakovine ludia chcu zarabat :/
Kodynal iba 10 mg Efedrinu??Modafen 3x viac? Blbost.Kodynal obsahuje Efedrin,Modafen Pseudoefedrin to je dost velky rozdiel.A nie dihydrocodein ale cisty codein.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
aj ked poznam ludi co ficia na kvapkach do nosa, tak neviem. ludia su divni, vsetko je mozne...
A áno ja som kvapky do nosa si dával asi rok a nemohol som sa toho zbaviť. Lebo furt si to bolo treba dať. Konec
Kodynal se skoro jak keby slovensky SPEEDBOLL.
Kodein - Opiat
Efedrin - Stimulant
A este k tomu je fajn na kasel.
Ale zevraj sa uz neviraba,skoda no.Ale Tramal je aj tak najlepsi.
chce....
Heh no ja som sa nevedela donadavat
Na tecko nedam dopustit ale toto.. bleee len by bolo kkcky este aj den potom..
Momentalne zistujem ze tablety s kofeinom su fajn
Lenze ludia to zneuzivaju.. mne by mozno nebolo zle keby som si dala jednu alebo dve ale ako pravy toxikoman som si dala 4 ci 5 uz nepamatam a to som zabudla ze som pred tym mala este Tramal..
Vraj Kodynal takisto sposobuje zavislost ako T..
Aj ja cem take lentilky
Dihydrokodein je fakkt taky drahy?? Jaky je rozdiel
medzi Dihydro....a norm.kodeinom?
A inac kodynal obsahuje efedrin,takze slabulinky speedball.
ide o to ze lieky proti bolesti(rakovina..) su kvalitne(drahe) a hlavne bez emetik(latky vyvolavajuce zvracanie, nevolnost..)
lieky proti kaslu a podobne obsahuju emetika, aby sa kodein v nich nezneuzival, resp to bolo neprijemne
kodynal efedrin obsahuje, ale len 10mg..protichripkove lieky(napr modafen) maju 3x viac..v kombinaci s kodeinom bude sice asi silnejsi, ale to ajtak moc nepostrehnes
btw videl som aj 700usd/tabletka lieky s kodeinom..ked uz aj na rakovine ludia chcu zarabat :/
Kodynal iba 10 mg Efedrinu??Modafen 3x viac? Blbost.Kodynal obsahuje Efedrin,Modafen Pseudoefedrin to je dost velky rozdiel.A nie dihydrocodein ale cisty codein.