cim bude blizsie k volbam tym castejsie tu budu byvat taketo fora, takze vydrzat. Volit by som rad isiel, nie som spokojny s terajsou vladou. Kedze neexistuje ziadna strana s ktorou obsahovo suhlasim, takze budem volit aspon proti Smeru, Ked uz nic ine je lepsie ak nebude vladnut smer sam. Inymi slovami je to bieda, volby vnimam uz len ako take taktizovanie.
secko su to kokoti si nemyslite niekto snad ze ked tam bude Matovic alebo nevim aky kokot tak bude nieco lepsie nech to je jak je takze Fica teda ak vobec pojdem volit ... vsetko su to len babky naslubuju kktiny a potom ked tam su robia aj tak to co im kazu ich chlebodarcovia ! a Fico tam je uz aspon dlho tak uz to tu likviduje pomalsie ked tam dojde niekto novy tak to tu bude chciet tak rozjebat ze sa nebudeme stacit cudovat ! tu pomoze len zmena rezimu na uplne iny rezim co este nikde ani neexistuje taky mix komunizmu a demokracie ale skutocnej demokracie ne tohoto co tu je
@heineken Jasné to je Logika voliť proti Smeru... A potom sa čudujete prečo je to tu tak pekne na piču... Lebo vy už nevolite pre lepšie blaho spoločnosti ale preto aby tam už nejak strana nebola...
@heineken No rozhodne sú tu národovecké strany... SMER my blaho nezaručí rovnako ako SDKÚ či Oľano či NOVA... A čo je Horšie Posledné 3 strany okrem SMERu čo som tu spomenul my nezaručia bezpečie a prežitie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ktora strana ti zaruci lepsie blaho v spolocnosti ?