nahodou to caputova dobre robi. tak isto ako kokot vallo. referencie na neho fakt kukali aj z chladnicky a vyhral to. ludia su sprosti a radi volia na zaklade emocii. a caputova sa toho chopila dobre
@chlorofyl Mna by zaujimalo vyjadrenie tychto politickych geniov - birdzakov, ktori chcu volit Caputovu, ze vlastne kvoli COMU ju chcu volit. Ze co ich tak na nej zaujalo, lebo zatial tu nikto nepisal ako suhlasi s jej zahranicnou politikou ( ktoru radsej ani nerozobera )a pod. Lebo mam pocit ze sa v politike vyznaju akom ja v astrofyzike avolia na zaklade emocii a reklamy a toho ze je to zena a sudila sa za nejaku jedn posratu skladku. Je to obycajny biely kon nic viac nic menej.
@chlorofyl doporučujem pozrieť na vízie Milana Krajniaka, Eduarda Chmelára a dokonca aj Mariána Kotlebu. Čo sa fašizmu Mariána Kotlebu týka, vyhral všetky súdne spory pojednávajúce o tomto probléme. Takže pre mňa je v tomto bode čistý, aj keď niektoré jeho názory sú už hraničné. Áno, každý z týchto pánov má chyby, ale kto tam ale nemá? V každom prípade, v politike sú dlho, majú skúsenosti a svoje vízie dokážu podložiť plánmi na uskutočnenie. Narozdiel u pani Čaputovej sa objavuje jedna otázka za druhou a vo svojích víziách stále len hovorí o boji proti nejakému zlú. Čo je to za zlo, ktoré stále spomína? A potom jej vízia o právnom štáte, ktorý nepokladá plánmi... bohužiaľ, taký kandidát v mojich očiach nie je dôveryhodný.
Dobre chlapci, chápeme, že aj mentálne retardovaní majú právo na svoj názor a nejak to tolerujeme, ale nemuseli by ste ho rozkrikovať tak nahlas.
A odporúčam nakúpiť veľa vreckoviek na volebnú noc/volebné noci.
@mango vyjadrenie hodné typického slovenského voliča. Každý s iným názorom je postihnutý a moja voľba kandidáta nestojí na faktoch, ale na tom, koho médiá vykreslia ako dobrého. Ďakujeme za príspevok.
@mango áno, našiel. Keďže si nešpecifikoval, na koho svoj názor mieriš. Presne také správanie priviedlo našu politiku do stavu, v ktorom je. Ľudia aby medzi sebou komunikovali o dôvodoch svojich rozhodnutí radšej útočia na každého, kto má iný názor. Stále nie som rozhodnutý úplne, koho budem voliť, a preto som stále otvorený názorom iných.
@oliveris a preto si označil vo fóre Kotlebu, to dá rozum.
Už len Kotleba by komunikoval s inými, keďže on by najradšej niektoré skupiny a etniká vyhubil, keby môže, áno
@mango čítaj viac s porozumením. Označil som Kotlebu, áno. Ale úplne rozhodnutý nie som. V príspevku píšem ľudia. Ľudia=voliči by medzi sebou mali komunikovať. A nie medzi sebou robiť spory, že ten zas toho a ten zas toho.
Mne len pride smiesne ako dnesne moralne autority ci uz tu alebo v mediach ako spravni ochrancovia demokracie oznacuju (resp. oznacovali) len Mistrika a Caputovu za DEMOKRATICKYCH kandidatov. A ostatni su aki? Nedemokraticki? Snad kazdy kto tie volby vyhra bude demokraticky, o tom vie volby su.
A dalej vysmievanie sa ci oznacovanie druhych za dementov, idiotov ci prakokotov na zaklade ich preferencie... nie je prave chovanie slusneho Slovaka Mne je upriumne jedno ci druhy voli toho alebo toho, je to kazdeho osobny nazor a rozhodnutie a presne o tom demokracia je.
Ja napriklad volit nejdem. Aj to je osobne rozhodnutie a jedna z moznosti. Skratka ma nikto neoslovil tak sa svojho prava (nie povinnosti) v tomto pripade vzdavam. Aj tak je prezident viac menej len reprezentativna osoba s minimom kompetencii-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A odporúčam nakúpiť veľa vreckoviek na volebnú noc/volebné noci.
Už len Kotleba by komunikoval s inými, keďže on by najradšej niektoré skupiny a etniká vyhubil, keby môže, áno
A dalej vysmievanie sa ci oznacovanie druhych za dementov, idiotov ci prakokotov na zaklade ich preferencie... nie je prave chovanie slusneho Slovaka Mne je upriumne jedno ci druhy voli toho alebo toho, je to kazdeho osobny nazor a rozhodnutie a presne o tom demokracia je.
Ja napriklad volit nejdem. Aj to je osobne rozhodnutie a jedna z moznosti. Skratka ma nikto neoslovil tak sa svojho prava (nie povinnosti) v tomto pripade vzdavam. Aj tak je prezident viac menej len reprezentativna osoba s minimom kompetencii-