Reálne prvýkrát v živote rozmýšľam nad tým, že sa na to vykašlem a nepôjdem voliť vôbec.. myslím si, že na Slovensku dobre nikdy nebude a stále viac a viac ma znechucuje a odrádza, čo sa tam deje.. A tak nejak si hovorím, že už to ani nie je môj problém ?♀️ možno sa v budúcnosti svojho volebného práva na SVK aj slovenského OP vzdám úplne..
To už aj taká strana vzišla, ktorá sa volá Republika?! No nič, budem ja musieť počúvať viac to rádio Slovensko, keď už televízor zriedkakedy sledujem a unikajú mi informácie.
@thunderstorm@2 absolutne chapem, ja som mal toto uvazovanie, uz niekolkokrat pri volbach. ale aj tak pojdem volit, pravdepodobne. pretoze tam mam rodinu a stale verim a dufam, ze zo Slovenska raz bude, snad, normalna krajina.
@dwarvax@14 aj ja tam mám rodinu a všetci do jedného volia strany z úplne opačného spektra, než ja takže ďalšia z vecí, čo ma odrádza. Nech si spravia po svojom a nech sa poučia z vlastných chýb
@thunderstorm@15 uf, tak to je ine. u nas je to tak, ze ja by som volil, ja neviem, PS alebo SAS a oni by mozno volili OLANO alebo SAS. Aspon vacsina. Ale neviem z rodiny o nikom, ze by volil Republiku alebo Vlast, LSNS, Smer a tieto odpady.
Pellegrini lebo som ľavičiarka a som za sociálnu politiku, ale nie som jeden z tých ľudí ktorí by sa najradšej vrátili o vyše 30 rokov späť. Preto sociálnu demokraciu 21st
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Nemusíš sa vzdať, možno ťa zbavia svojsprávnosti