@hluzar Vieš čo? Spojíme to, ja zoberiem so sebou @tunidla (lebo šak on je vlastne @tikalok , tak to vieš, frajera si so sebou zobrať môžem, to sa povoľuje), ty doveď hentú janicu, kľudne môžeš aj semhamforasa a dáme si... veľmi zaujímavé stretnutie!
Ešte som sa chcela vyjadrovať, že ma hlboko popudilo, že som sa zase raz v @hluzar - ovom komente objavila na rovnakom mieste ako janica a dištancujem sa od toho!!
@hluzar Teba to ranilo? To je smutné, mňa tiež urazilo, že tvoje priority sú stretnúť mňa a nejakú očividne zakomplexovanú, neschopne sa vyjadrujúcu nacistku... to máš teda fakt super ideály a hodnoty, o prioritách ani nehovorím, fakt si veľmi vážim, že som sa dostala do tvojho zoznamu práve s takouto elitou...
Hlavne že mojim kamarátom budeš nadávať Ja som ti ani raz nevynadala ani nič podobné, nemôžem za to, že každé jedno slovo, ktoré v súvislosti so mnou povieš, ma istým spôsobom hrozne uráža, ja si nepomôžem! A to teda ja veľmi urážlivý typ nie som, len na isté veľmi vyhranené veci
@hereiam ja viem, ale ne no na profilovej fotke sa mi nepacis, proste, mozno je to len jedna foto, keby ich vidim viac tak ti poviem, ci beriem spet co som pisal ci ne
@hluzar Aha, to patrilo ešte k tomu nicku? Prepáč, v tvojich príspevkoch je niekedy ťažšie sa vyznať
No a tunidla mám v priateľoch, takže si myslím, že je celkom viditeľné, že sa poznáme (minimálne internetovo, ale zhodou okolností aj osobne) a že sme kamaráti Tvoj blog čítaťnebudem, sorry ale idem do práce a na také veci fakt nemám čas
@sarah_whiteflower tebe by som sa kludne predstavil.... predtym, ale je tu navaznost na tudnilo .... ste kamosi fajn, ja si stojim za svojim a keby som si ta urcitym sposobom nevazil, bolo by mi to jedno
Je tu az prilis vela Trnavcanov s nacistickymi sklonmi , na to aby gay riskoval, ze ho tu niekto prezradi...... Aj ked sa svojou orientaciou netajim, nie som samovrah a nacistom sa osobne nepredstavujem.
Preto na birdz svoju fotku nehodim, aj ked vsade inde ju mam.
@johnysheek Smiem vedieť, aký presne je tvoj problém tentokrát? Keď sa tvoj prvý uštipačný komentár niekto rozhodne ignorovať, musíš sa ešte vytasiť s ďalším, alebo čo malo presne toto znamenať? Ja si myslím, že lubobs dal dosť jasne najavo svoje sympatie voči hajzelbabe a nejaký posmech v tom hľadať nemusíš, alebo si potrebuješ takto ventilovať isté vnútorné napätie, či ako to presne je?
drahy mily uzasny a neskonale domyslavy @hnisavica
prepac mi moj nehorazny vybuch smiechu ktory nasledoval kratko potom, ako som si precital co si mi linkol..
zacnem skraja..
pochop jednu vec.. birdz sa netoci okolo teba ani hajzelbaby.. ludia nepisu vsetko len preto aby si rypali do vas a starali as o vas mne je to srdecne jedno
koment 110 sa ani zdaleka nedotykal hajzelbaby a uz vobec nie teba..
@johnysheek A rozumiem, že zrejme más nehoráznu potrebu zdôverovať sa mi s tým, čo ťa pobavilo/potešilo/ktoviečo, ale mohol by si si do budúcej konverzácie odpustiť ten posmešný tón a aspoň pri rozhovoroch so mnou sa tváriť ako serióznej diskusie schopný tvor? Asi ťa sklamem, ale mňa naozaj nezaujíma, na ktorom mieste si sa zasmial, ani tvoji smajlíci, hovor vecne a vynechaj tie tvoje hypotetizujúce pasáže o našich komplexoch a podobne, nech to nie je zbytočne dlhé, nepotrebujem sa s tebou baviť o nič viac, ako je nevyhnutné.
@johnysheek alebo ked rad pises do fora, tak uved tu problematiku, ktoru nevies vyriesit pod blogmi napriklad niektore ustipacne vety, ktore si pouzil, ale, ako inak, dalej nevysvetlil a po dalsom upozorneni...budes prekvapeny... nevysvetlil znova
ale ved my chapeme, ze je pre teba jednoduchsie vopred odhadnut vsetko, co vo svojom okoli zbadas, ale ak ta niekto vyziada o odovodnenie, nejak sa stracas
Jednoducho povedané, keď tvrdíš, že sme domýšľaví, vysvetli nám všetky tvoje (pre nás podpichovačné) komentáre a príspevky tak, že si nebudeme môcť domyslieť nič.
vy si domyslite, ze ja som reagoval na vas a neviem co.. a ja sa mam teraz obhajovat??
ze vam lezim v zaludku, ze sa hrate na nedotknutelnych a potrebujete si dokazovat neviem co je vas problem, svoju hru si hrajte s niekym inym..
ja som bol vzdy ten priamy a nesnazil som sa z vas nic ine spravit.. to ze ste si to tak vysvetlovali, ba to hladali v mojich prispevkoch je len vas problem.. nikdy mi o to neslo.. vedome ani nevedome..
bla bla.. to je vsetko...
a este aby ste sa nestazovali.. pre buducnost ak chcete nieco odo mna..mate tsky..
@johnysheek To snáď nemyslíš vážne. Nedokážeš odpovedať ako rozumný človek? Pýtal som sa ťa jednoduchú otázku. Ty si bol ten, kto sa začal vyjadrovať na našu adresu, my sme o teba ani len nezavadili, takže menšie vysvetlenie by sa hodilo, nie?
Samozrejme, zase si neodpovedal na to, na čo som sa pýtal, ale nepotrebného balastu si narozprával kopec. A stále sa len vynorujú ďalšie otázky. Prečo by sme sa "hrali na nedotknuteľných"? Veď mi to normálne objasni, nedokážeš sa ani raz vyjadriť jasne, alebo čo?
Inak, k tým TS-kám, toto je exemplárna ukážka tvojich reakcií v nich:
" "
Ja som ti na to odpísal: "Aspoň že takýmto odvážnym spôsobom na mňa dokážeš reagovať "
A ty veľavravne: "a co ti mam na to odpisat? sam dokazujes co si zac.."
Ak je toto tvoj dôkaz vôle diskutovať v TS-kách, potom sa s tebou už naozaj lepšie komunikuje aj mimo nich.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
137 komentov
@domushkaaa
dost sympaticke baby
D o k e d y ?
aj ked som si myslela že si fake ? (Rofl)
no pravda nazory sa menia teraz už viac ľudí
aspoň by som sa presvedčila aj na vlastné oči
@imosk
@katalyzator
@donedavna aj @sarah_whiteflower , ale to uz nehrozi (mam dojem, ze nema zaujem )
@tomas , ale to riadne vysoko rubem
mozno este s nejakymi babami , ktore chcu sarmantneho homosexuala za kamarata xD
a jasnee aj s @malapohroma by som sa rad niekedy stretol
s @johnysheekom by som rad pofilozofoval, ale na to ma o mne prilis nizku mienku aaa urcite nepotrebujem a netuzim stretnut
@krutafunebracka
@66janica6 a jedeneho cloveka, ktoreho nebudem menovat, aby som nezvysil napatie. Teraz sme v relativnom primeri
Hlavne že mojim kamarátom budeš nadávať Ja som ti ani raz nevynadala ani nič podobné, nemôžem za to, že každé jedno slovo, ktoré v súvislosti so mnou povieš, ma istým spôsobom hrozne uráža, ja si nepomôžem! A to teda ja veľmi urážlivý typ nie som, len na isté veľmi vyhranené veci
nemozem dokazat, ze mam pravdu , ale verim ze ju mam
Moje idealy nechaj mojimi idealmi......... netusil som ze je to tvoj kamarat, je logicke , ze si ho zastavas....... ale nie si ku mne spravodliva.....
ver mi, ze si naozaj myslim to co pisem
a pisal som ze 66@janica 6 stretnut netuzim
v poslednom čase sa tu urážaju birdzáci nevhodnými slovami a to nie je dobrá vizitka a zvesť do budúcna...
ľudia vo svojej anonimite dokážu nenávidieť a keby mohli aj vraždiť, táto spoločnosť musí zákonite zaniknúť.....filip
@smajlicek12
@lilu
s @hajzelbaba /babičkou sa raz rozprávať...
@helliumka
@lelia
@radiophonic
@viollin dlží mi niečo
@qirqi a @tenpatic vo vás dúfam
a určite @mensrea
a ešte ešte niekto...proste niekto zaujímavý s môjho postrehu
ono na každého raz príde, ver tomu...........filip
a ešte možno niekoho neviem teraz
@lenuska175
@sarah_whiteflower
@lucyly
@rijanqa
@temperancecullen
@owad
@nene
@fialka89
No a tunidla mám v priateľoch, takže si myslím, že je celkom viditeľné, že sa poznáme (minimálne internetovo, ale zhodou okolností aj osobne) a že sme kamaráti Tvoj blog čítaťnebudem, sorry ale idem do práce a na také veci fakt nemám čas
a bolo skvelé.. či ?
@ majqqqo
@ nataly005
@ malapohorma
@
keď už si s ňou píšem od môjho začiatku tak by bolo milé vidieť sa s ňou naživo
mňa?
@ann182
ale pod palcom ma nemas , nie som ziaden fanatik
Tak to uz nechajme....
Preto na birdz svoju fotku nehodim, aj ked vsade inde ju mam.
plus si zlatá! štýlová
ale stálo by to za hriech nebeský
"asi preto ze ta nepoznam"
@lubobs vieš lebo myslím dopredu a viem čo sa s ním stane.. preto im príde pšenica
prepac mi moj nehorazny vybuch smiechu ktory nasledoval kratko potom, ako som si precital co si mi linkol..
zacnem skraja..
pochop jednu vec.. birdz sa netoci okolo teba ani hajzelbaby.. ludia nepisu vsetko len preto aby si rypali do vas a starali as o vas mne je to srdecne jedno
koment 110 sa ani zdaleka nedotykal hajzelbaby a uz vobec nie teba..
myslim ze @lubobs to pochopil..
to ze ste nezareagovali bolo fakt len dobre pre vas takze je dost hlupe ozyvat sa teraz.
to ze som v 114 spomenul hajzelbabu nemalo vobec v umysle zhadzovat ju.
slo len o to, ze ma zaujala argumentacia lubobsa voci nej.
ale vidim ze mate neskutocne komplexy ze vas kazdy spomina a ohovara..
dufam ze vas zivot bude casom lahsi
a prepac.. nie neda sa mi nesmiat..
takze dodatok.. nie som to ja, co hlada v komentaroch inych nieco .. ale vy
ale ved my chapeme, ze je pre teba jednoduchsie vopred odhadnut vsetko, co vo svojom okoli zbadas, ale ak ta niekto vyziada o odovodnenie, nejak sa stracas
Jednoducho povedané, keď tvrdíš, že sme domýšľaví, vysvetli nám všetky tvoje (pre nás podpichovačné) komentáre a príspevky tak, že si nebudeme môcť domyslieť nič.
vy si domyslite, ze ja som reagoval na vas a neviem co.. a ja sa mam teraz obhajovat??
ze vam lezim v zaludku, ze sa hrate na nedotknutelnych a potrebujete si dokazovat neviem co je vas problem, svoju hru si hrajte s niekym inym..
ja som bol vzdy ten priamy a nesnazil som sa z vas nic ine spravit.. to ze ste si to tak vysvetlovali, ba to hladali v mojich prispevkoch je len vas problem.. nikdy mi o to neslo.. vedome ani nevedome..
bla bla.. to je vsetko...
a este aby ste sa nestazovali.. pre buducnost ak chcete nieco odo mna..mate tsky..
@qirqi stavka!
Samozrejme, zase si neodpovedal na to, na čo som sa pýtal, ale nepotrebného balastu si narozprával kopec. A stále sa len vynorujú ďalšie otázky. Prečo by sme sa "hrali na nedotknuteľných"? Veď mi to normálne objasni, nedokážeš sa ani raz vyjadriť jasne, alebo čo?
Inak, k tým TS-kám, toto je exemplárna ukážka tvojich reakcií v nich:
" "
Ja som ti na to odpísal: "Aspoň že takýmto odvážnym spôsobom na mňa dokážeš reagovať "
A ty veľavravne: "a co ti mam na to odpisat? sam dokazujes co si zac.."
Ak je toto tvoj dôkaz vôle diskutovať v TS-kách, potom sa s tebou už naozaj lepšie komunikuje aj mimo nich.