@mayo marián, v takýchto perverzných intenciách, že ak človek za niekoho zahlasuje, že ho chce na stretku (Birdz stretku, žiadna swingers party) tak ho chce hneď poriešiť, dokážeš premýšlľať naozaj iba ty.
podľa seba súdim teba, však mayko ?!
a s ňou ma zoznámiš, uvidíš a nie neviem ako to je
@freedomko Michal Sloboda, tak čakajte. Odporúčam, na skrátenie času sadnúť nie na zem, ale na podložku v tvare tašky s logom "Tesco", pohupovať sa dopredu-dozadu a šepkať "prosím-prosím".
@mayo zaujimave ze v takej podobnej polohe som ta tam videl nedavno opreteho o trafiku s divnym ksichtom a dlhymi nohavicami kedze si sa asi nemal kde prezliect ci ine veci na seba nemal v horucave 34stupnov celzia
@angelandelika to bol nas spolocny napad a som ho nahovoril nech to on zalozi ja som viac menej domyslal moznosti takze sa nemusis bat on sam nie je tak hlupy aby to vymyslel cele
@freedomko Michal Sloboda, tak v tomto prípade Vám zasa odporúčam navštíviť očného alebo dodržovať pravidelný pitný režim, kedže pri tej horúčave sme mohli mať vidiny spôsobené dehydratáciou
@mayo ides mi tvrdit ze si tam nebol ? a dehydrataciu mam vyriesenu pitnym vakom na mojom chrbte ktori tu uz bol par krat rieseny koli zdravotnym problemom musim primat vela tekutin co aj robim...takze dehydrovany som nebol... o to sa bat nemusis ale dakujem ti za starostlivost vazim si toho od teba...
@freedomko Michal Sloboda, na počudovanie, celkom správne a rýchlo sme pochopili moju odpoveď. Nie nebol som to jq a mňa nezaujíma Váš zdravotný stav, ja som Vám len dál odporúčania, aby sme sa do budúcnosti vyhli kravinám
@mayo nechces mi robit doprovod k ocnemu ? aby som nahodou nespadol zo schodov ked si ich nevsimnem kedze mam zly zrak mam strach ist k ocnemu aby sa mi nestal niaky uraz pri schodoch... a este raz dakujem za tvoju starostlivost o moje zdravie
@freedomko Michal Sloboda, asi nechápete písanemu slovu. Ale to je v poriadku, o Vašom očnom probléme sme už čítali. Skúste sa opýtať Vašich priateľov, ak samozrejme niečo také máte, oni by Vám mohli robiť garde. V prípade úrazu, by to bola "naozaj škoda".
@majo nie ale tak nevedel som sa rozhodnut a kedze vcera sme s hangtimom spravili diskusiu ohladne toho tak je vidno ze ani chybat nebudem takze co len som podal informaciu
@freedomko nemáš to u prdele či tam nebudeš chýbať alebo áno?... toto zmýšlanie asi nepochopím nikdy (nielen u teba) ale všeobecne... šak prídeš, posrandíš, odídeš. Na tom nieje nič strašné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
k pumaamravec sa láskavo správaj slušne !
je to jedná krásna, pôvabná, milá slečná
narodziel od .... bobodisco či ako ... s ktoru ma nechceš zoznámiť !!!
@xperiax si velmi mily, dakujem tesim sa ked ta konecne spoznam nazivo
@hangtime11 dame si palacinky, ale nie s marhulovym lekvarom!
no veď jasne palacinky s nie marhulovym džemom !
skôr to bolo o tom, že nieje blbá(pumaamravec), tak zbytočne na ňu budeš niečo skúšať
veď, ona má oči
podľa seba súdim teba, však mayko ?!
a s ňou ma zoznámiš, uvidíš a nie neviem ako to je
Uvidíte, nakoniec z toho bude aj kariéra!
P.S.: Nefajčiari sú vo výhode.
Prosím prestante sa už hádať a urážať sa navzájom.
Nepripada ti to zvlastne, ze reagujes trochu od veci? Co sem tahas Azet, ked pointa je smerovana (vylucne) na toto forum a dianie v nom ?
Miesat hrusky s jablkami,nieje zrovna najlepsi napad....
,