Naše Slovensko - Ľudová strana alebo aky ma nazov... Proste pana Kotlebu ak sa mu to s tou stranou podari. Uz ju ma, len ju treba premenovat a premenit ciele strany. Teraz sa vola Strana priatelov vina alebo tak nejak.
No, nebudem voliť kresťanov, Maďarov do slov. politiky tiež nie, populistu Fica nabetón nie, takže som ti z toho výberu zaznačila zelených a smajlov nedávaj, ak ich myslíš ako rovnocennú stranu k ostatným, keď nie, nedávaj ich tam vôbec.
ech.. @myslitel a zajtra to bude este aktualnejsie a pozajtra este viac a viac a viac.. az pridu volby a vsetci budu sediet doma na birdzi a hlasovat v anketach..
ou jeeee
pre buducnost.. vyberaj strany "which cares" to znaci ze taka KSS, SZ, SF sa daju nahradit sdku, sas a ktoviekym este.. kto ma sance byt parl stranou... a tie s malo % mozu byt medzi "ine"
Je to jasné Naše Slovensko Mariána Kotlebu a nie tých Boľševikov Ktorý potrebujú na svoju ochranu 28-tisíc policajtov,ktorý sa špecializujú iba na vyberanie pokút a mlátenie daňových poplatníkov.Nuž čo Bolševik sa nezmeni nikdy iba doba sa mení .Apropo pán Počiatek a pán Kaliňák. To nie su ľavicovo zmíšlajúci politici jeden je obyčajný manažér ktorý plní príkazy Fica,a druhý je podnikaťeľ neľavičiar,ktorý má pod palcom svojých 28-tisíc súkromných policajtov je to jeho policajný zbor.Ja len nemôžem pochopiť ľudí,ktorý ich znovu pôjdu voliť.Ja osobne si predsa nedám na svoj krk slučku v podobe týchto strán a týchto bezcharakterných ludí,ktorý nás denno denne systematicky okrádajú.A naša hlava štátu,ktorá mislí národne a cíti socialne sa zase ukázal že pre neho ludia nič neznamenajú.Prečo si v čase krýzi nezníži plat keď vraj cíti sociálne???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Je to jediná strana ktorá bez mafiánskej a rodinkárskej minulosti ako fico a spol
Mudrlant.
ou jeeee
pre buducnost.. vyberaj strany "which cares" to znaci ze taka KSS, SZ, SF sa daju nahradit sdku, sas a ktoviekym este.. kto ma sance byt parl stranou... a tie s malo % mozu byt medzi "ine"
a tiez pravda.. smajliky?
(Si latentný komunista.)