SaS 87% veľmi nepravdepodobné , ani do parlamentu sa pravdepodobne nedostanú . To mi príde také vtipné ako keď Mečiar povedal , že najskôr budú vládnuť v r. 2014. No proste cvokhouse
@eraser - máloktorá strana komunikuje toľko s potencionálnymi voličmi cez internet, facebook ako práve SaS, preto je to určite jedným z faktorov... podobne ako to, že smer volia starší ľudia, ktorí internet nemajú alebo nevedia používať
@Mernose v komunikácii s potencionálnymi voličmi u jednotlivých strán prehľad nemám, ale ak ty áno, tak som ticho a uznávam tvoj argument
ale aj v tom prípade myslím, že to priamo súvisí so spomínanou otázkou v @0 , keďže mám pocit, že do skupín ako HZDS, SMER či SNS nebude ani zďaleka pridaných toľko ľudí ako do SaS, takže aj keby im to spamovali, SaS nedoženú... (opäť len dojem, nemám to overené... ale dáva mi to logiku)
síce celkovo sa ale istý vplyv tebou spomínaného faktoru ajtak vylúčiť nedá... ok, stop, už prestávam filozofovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
každopádne, bol by som rád, keby v reálnych parlamentných voľbách dostali aspoň 10% z toho...
A ináč sympatizujem s SaS, aj keď moc veľkú šancu dostať sa do parlamentu im nedávam...
Budem voliť tých, čo už 8 rokov volím
ale aj v tom prípade myslím, že to priamo súvisí so spomínanou otázkou v @0 , keďže mám pocit, že do skupín ako HZDS, SMER či SNS nebude ani zďaleka pridaných toľko ľudí ako do SaS, takže aj keby im to spamovali, SaS nedoženú... (opäť len dojem, nemám to overené... ale dáva mi to logiku)
síce celkovo sa ale istý vplyv tebou spomínaného faktoru ajtak vylúčiť nedá... ok, stop, už prestávam filozofovať
A ktorá veková skupina zvykne viac inklinovať k liberalistickému smerovaniu politiky, ako preferuje SaS?
Ale podľa mňa nemá moc cenu sa nad týmto zamýšľať, takáto štatistika človeku moc nedá ...