... toho melnika a bolovu ani nepoznam ... gasparovic.. ehe stary dedko .. je my nesympaticky .. a martinakova tak isto ... a miklosko .. ten myslim ze sa za prezidenta nehodi .. taky je cudny .. LOL Radicowa mi je najsympatickejsia .. si dumam ze radicova vyhra
Radičovú aj najmä kvôli tomu čo má v programe. Gašparovič už nie. Má svoj vek a nieviete kedy ho postihnú zdravotné problémy ako Schustera a potom bude nadávať na SK lekárov, že sú neschopný... Ak sa spýtate akéhokoľvek lekára, že či zachranili život Schusterovi Rakúšaci alebo Slováci povie Vám, že Slováci... V Rakúsko to len "naimagovali". A Schuster ešte na nich žalobu podá... A to som už odbočil takže Radičovú a taktiež sľúbila, že vystúpi z SDKÚ-DS ak vyhrá.
toto je chore. dufam ze ta cuza nevyhra.. klamstva a kampan rovnako ako obama, potom bude len sedet a podpisovat vsetky poziadavky elity a budeme sa mat rovnako na hovno.
Akože neviem čo máte proti tomu, že by som volila Gašparoviča, je to predsa moje vlastné uváženie a 15 ročné decko určite ani nevie, na čo sú vôbec také voľby....
ha ha ha, aj tak je to všetkým "Radičovcom" prd platné, lebo podľa oficiálnych výskumov by v oboch kolách vyhral Gašparovič - v druhom dokonca so 60%...
@sweetpinky hej lebo ty mas 17 tak urcite si vo vsetkom lepsia a vo vsetkom sa viac vyznas ....okrem toho to ze chces volit gasparovica znaci ze 15 rocne decko rozmysla viac ako ty
Budem volit radicovu, aj ked by som ju urcite nevolil. Ale je najvacsia sanca ze ona sa dostane do druheho kola s tym starym ujom a snad potom ludia dostanu rozum a pojdu volit mensie zlo (ako vzdy).
Nechápem ako môže niekto voliť Gašparoviča. Veď ten ani nemá vlastný názor. Len tam sedí, houby robí, a keď aj niečo vypotí je to zväčša len pre jeho väčší komfort (kaštieľ). A okrem toho si chodí po každej väčšej dedinskej akcii. (varenie halúšok)
Budem volit Gasparoviča. A prečo? aby to tá rýchlo zbohatnutá a s rýchlou karierou - Radičová nevyhrala. Inak by som dal Martinakovej hlas, lebo by som tam chcel nejaku ženu už konečne za prezidnetku. bohužial ale jej sila presadit sa je... proste slaba.. Takže preto Gašparoviča.
a funkcia prezidenta u nás.. záleží na nej tak? nech bude prezidentom ktokoľvek, toho v červenej kravate, čo nám vládne, nemá silu zbaviť moci. je to smiešne. keď si to tak vezmete, náš prezident má vedieť spievať hymnu, podpisovať zákony a má právomoc vrátiť ich. niečo ako český senát. skutočná moc je niekde inde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
www.ratafakplachta.sk
to mal byt tento
Vdakabohu ze mas 18 az o mesiac...
k ankete sa vyjadrim asi tolko ze mi je to viacmenej jedno lebo tam nevidim nikoho kto by mi sedel ..ale radicova a miklosko u mna nehrozia
co sa tyka ozajstnych kandidatov zatial sa nevyjadrujem, planujem si dat den studovania volebnych programov atd.
co sa tyka gasparovica poznate www.zlyprezident.sk ?
Gasparovica volit, to je akoby prezentacia krajiny ako mongolska...
Radicova je zaujimava volba...
Inak by som volil Raťafáka plachtu.
Nechápem ako môže niekto voliť Gašparoviča. Veď ten ani nemá vlastný názor. Len tam sedí, houby robí, a keď aj niečo vypotí je to zväčša len pre jeho väčší komfort (kaštieľ). A okrem toho si chodí po každej väčšej dedinskej akcii. (varenie halúšok)
V com je lepsi Gasparovic od Radicovej? a cvom je lepsia Radicova od Gasparovica? Jedna vacsia svina jak druha.
Radicova sa opici po nejakom americkom jebkovi a kazdy sa z toho posere.
Gasparovic je zase kamarat s Fickom.
Skandaly skandaly skandaly. Vsetci kolko ich tam je by mali sediet v base, a nie kandidovat.
Je mi z toho na grc...
Ste si všetci vedomí, že politický program prezidenta ako všetko zmení, je viac menej bullshit, keďže prezident ako taký má minimum právomocí?
a funkcia prezidenta u nás.. záleží na nej tak? nech bude prezidentom ktokoľvek, toho v červenej kravate, čo nám vládne, nemá silu zbaviť moci. je to smiešne. keď si to tak vezmete, náš prezident má vedieť spievať hymnu, podpisovať zákony a má právomoc vrátiť ich. niečo ako český senát. skutočná moc je niekde inde.