Voľby sa blížia, strán je nejak veľa, každý si len sľubuje....A čo z toho? Tak sa len pýtam, koho idete voliť, koho považujete najviac dôveryhodného, kto nás najmenej ošklbe a dá Slovensko dokopy. Nesledujem veľmi politiku, ale niektoré veci sa nedajú ign
Nikoho, volby nezmenia absolutne nic ako bolo vcera povedane, aj tak zvolis Pentu a J&T. A to bezrozdielu akej strane das svoh hlas... Vsetko su to strany Ktore ma pod palcom financna skupina.
Jebat volby !
Priamu demokraciu nam treba, Rakusania maju referendum pomaly na kazdu blbost a nemaju sa vobec zle !
@anniedecadence Béla je jeden z najserióznejších politikov, napriek tomu, že neviem ani slovo po maďarsky, som ich minule volil a absolútne sa za to nehanbím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Jebat volby !
Priamu demokraciu nam treba, Rakusania maju referendum pomaly na kazdu blbost a nemaju sa vobec zle !
Jednoznacne niekoho z tychto panov
kazdy hovorí že sa tam nedostane ale just ukazat ludom ze na politiku ma a dokaze pomoct ludom...
len neviem, že koho presne.......