ale myslím, že keď sa maloletí raz rozhodnú piť, takčitak si nájdu niekoho, kto im ten alkohol kúpi, takže maloletým kamarátom vypiť kúpim, pamätám si aké to bolo pre mňa, ale napríklad sestre v rovnakom veku by som nekúpila.
takže asi pri tej sestre by som mala pocit, že som za to zodpovedná ja, pretože ju stále považujem za moju malú sestru, zatiaľ čo o niektorých kamarátoch toho viem viac ako o sestre a teda ich považujem za minimálne rovnako zodpovedných ľudí ako ja...čo teda nie je žiadna výhra, ale...ale.
mohlo by sa zdať že oboch......ale v konečnom dôsledku keby z toho bol v nejakop rípade veľký problém (narpíklad by sa to dieťa alkoholom otrávilo), tak by sa zodpovednosť vyvodzovala proti tomu, kto mu ten alkohol kúpil (a teda aj DAL) - a nie je vôbec relevantné či by ho kúpil za peniaze maloletého alebo za svoje.
Raz mi kamoška kúpila fľašku čuča...:/ (obe sme mali 14, ale ona vyzerala staršie) v jednom diskonte, na ktorý sa v našom meste spolieha veľká časť mládeže ( ale asi nielen tá ) a potom sme pili spolu aj s ďalšími. Nič z toho nebolo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale myslím, že keď sa maloletí raz rozhodnú piť, takčitak si nájdu niekoho, kto im ten alkohol kúpi, takže maloletým kamarátom vypiť kúpim, pamätám si aké to bolo pre mňa, ale napríklad sestre v rovnakom veku by som nekúpila.
takže asi pri tej sestre by som mala pocit, že som za to zodpovedná ja, pretože ju stále považujem za moju malú sestru, zatiaľ čo o niektorých kamarátoch toho viem viac ako o sestre a teda ich považujem za minimálne rovnako zodpovedných ľudí ako ja...čo teda nie je žiadna výhra, ale...ale.
pokial nema dakych 11,12 to sa nerata
pokial ma uz nad tych 13 mal by pouzivat svoj mozog pokial nie .... nuz...
ten co kupi tak to kupi nenalieva mu to silou mocou do ust ... aj ked ja by som nekupila