ako kedy...matka sa dakedy správa jak hysterická piča a to nepreháňam ale niekedy je aj dobrá a hlavne ma v ničom neobmedzuje ako vačšina rodičov zvykne svoje deti a hlavne nie je lakomá jak môj otec a keď vie že niečo velmi chcem tak viem že mi to aj kúpi aj keď sa niekedy voči nej správam trochu blbo,ale tak ona dobre vie že ja mám takú dosť výbušnú povahu
@8 to som ani nepovedal . . . ale takéto otázky sa na birzd nedávajú . . . je to tvoja rodina! rodina! ako môžeš mať niekoho radšej alebo menej rád?! aktuálne sympatie to beriem, ale miluješ ich rovnako všetkých (dobre, " česť " výnimkám, ak máte takých rodičov, ako moja kamoška, ale inak)! (a netvrď mi že nie) . . .
to all: prepáčte mi . . . mierne ma to dorazilo . . . ešte sú tie úmrtia moc čerstvé, tak som reágoval prehnane . . . ešte raz prepáčte . . . budem túto tému už prehliadať . . .
otec zomrel,mamu mam rada ako kedy,a babku mam jednu rada a jednu ne..ale najracej mam krsnu s tou sa aj posrandovat da aj vazne porozpravat.. a mozem ju volat IVET a nie teta
s ocom nezijem,baba v pohode, len kazdy den ma vie nasrat niecim inym ,mama to zrejme po nej zdedila ale u nej sa to prejavilo este tak 5x horsie..a nikdy mi nehovori pravdu, uz osm minule myslela, ze sme sa uprimne porozpravali, no potom som zistila, ze si zo mna robila dobry den a ked som jej povedala "preco mi nikdy nehovoris pravdu?" len sa zasmiala a odisla ..dedo je sprosty, ale to by ste ho museli poznat..a brat sa dakedy da a niekedy nie..s nim mam neutralny vztah, aj s hadame, aj sa smejeme, sice viac sa hadame, ale to k tomu patri....najradsej mam tety ...ach boze chcela by som ist k jednej aspon byvat...
Rodičov mám rada rovnako vdačím im za to , že som na tomto svete,ale najradšej mám mojich bratov oni pre mňa spravili veľmi veľa. Babky mám obidve mŕtve už mám len deda a toho navštevujem len občas nikdy pre mňa nič neurobil ani pozitívne ani negatívne takže mám k nemu neutrálny vzťah
najobľúbenejší člen rodiny je moja 3 ročná sesternica, lebo nepindá, môžem ju chytiť pod pazuchu a preniesť kam chcem bez toho, aby kládla odpor a môžem sa s ňou hrať v pieskovisku
Ja viem nechcela som ako upozornovat na smrt, ale aj ja mam za sebov vela smrty v rodine a nebolo mi prijemne to tady pisat. Ja viem ze kazdy ma svojich rodicov rad aspon trochu. Ale kebyze mate taku mamu ako ma moj kamos.. by som sa zabila ved on ani na net nemoze ist.. A musi sa stale iba ucit.. A ani von nemoze ist hruzaaa.Ale uja sa nestazujem ani na babku ju mam velmo rada ale aj mamu a otca?? Teho mam najradsej pretoze chodi za pracov do Ba takze ked pride domov nestoji mu to za to aby ma hresil.Praveze si mna chce uzit
Hm myslím,že dievčatá si skôr rozumejú s mamami ako s otcami...Je to tak aj u mňa,pretože s ocom nemám o čom kecať Vlastne on je celý deň v práci,mama nepracuje tak s ňou som stále.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A momentálne je táto otázka naozaj nevhodná, lebo:
Po prvé: otec s nami nežil! a už je mŕtvy!
A po druhé: babka aj dedko aj z otcovej aj z maminej strany sú tiež mŕtvy
zmažte toto niekto, prosím vás . . .
to all: prepáčte mi . . . mierne ma to dorazilo . . . ešte sú tie úmrtia moc čerstvé, tak som reágoval prehnane . . . ešte raz prepáčte . . . budem túto tému už prehliadať . . .
a babinku tiež moc ľúbim...
a otca nenávidím...teda nie,silné slová...necítim k nemu nič...je to pre mňa cudzí človek...