nemám rád kpt. sorayu bo je namyslena a mysli si že nikto okrem nej nema pravo robiť stretka. a keď som ja chcele spraviť v Pustom Čemernom, tak mi napísala výhražnú TS, tak sa teraz bojím.
vadia mi len tí ludia ktorí rozhádžu forum na kúsky, si píšu uplne odveci veci a nenechávajú priestor pre skutočné riešenie.. samozrejme to myslím len pri dobrých fórach a nie pri blbých... pretože blbá otázka blbá odpoveď.. a ešte tí ""vtipní"" ktorí urážajú
nemám v láske tých, ktorý majú na každého sprosté poznámky vo fórach (aj keď sa tu niekto seriózne pýta ohladom nejakého problému) a ďalej mi vadí @greyness a jej "cmučiQi, som super baba, cmučiQ cmuQ cmuQ cmuQam vas" (inak nemám nič osobné proti tejto osobe, nepoznám ju , ale už mi to príde trápnejšie než tie 11 ročné fejky..)
inač už dlho poznám birdz a pre terajšiu rýchlost internetu som sa nedokázal ani prihlásit ale viem ako to tu vyzeralo a chodilo a to ma tu prinútilo neskor prihlasit... možem však povedat že to nie je to, čo bývalo... kedysi sa tu rozoberali normálne temy dokonca som sa i prinaučil a posmial som sa na zážitkoch ktoré tu písali ľudia a nie na podpichovaní a urážaní.
@greyness tak tu si to ťažko nevšimnúť (a evidentne niesom jediná ktorá si to všíma aj keď ťa nepozná)...ako sa nedajú nevšímať tie ankety? ja nemám senzor v riti, ktorý ma upozorní na ktoré fórum/blog sa nemám ani pozerať lebo by mi liezol na nervy..
@bangbangboom@forte popritom aké hlody tu niektorý píšu a myslia to smrtelne vážne nie ako srandu,trápnu debilitu nazývajte si to ako chcete sa divím že ukazujete práve na greyness,,,,
@barky v @19 som spomenula aj to sčasti...len tých ludí je tu moc vela na to aby som ich tagovala...a to by som si proti sebe poštvala pomaly celý birdz
maximálne si poviem svoj názor, a je mi jedno, ako bude prijatý, a či si žiada nejakú ďalšiu konverzáciu. proste poviem si svoje a tým to hasne. dovi, dopo, dopi
ale celkovo vidím tu menšie pokrytectvo mnohým asi vyhovuje že forte niekoho označila a oni sa s tým môžu zviesť s tým že ak bude menší problém tak sa ukáže len na ňu... nechcem na nikoho konkrétneho ukazovať ale už len napr z konfliktov pred pár dnami na fóre by niektorí mali menovať niekoho iného,iných ako rovno greyness kedže ich stažnosti na ňu som predtým nepostrehol nikde a na iné osoby o dosť častejšie
takže to ukončím tak že vám gratulujem a tlieskam a nadalej tu namiesto toho super kludne čítajte od pár individuí o tom ake sú najlepšie a že židia za polhodinu ovládnu svet
@tomtoylc vidis to, a to si tu este pomerne kratko...a to uz ked si dosiel tak to tu bolo uz onicom...a ide to dole viac a viac...vsak aj ja sem chodim kvoli ludom..par ludom medzi ktorych patris aj ty..lebo si s tymi ludmi mam co povedat
vsak vidis sam ze im to tu doslovne j*b* na hlavy...a admin neriesi...toto forum je osocovani a urazani...to je dovod na zmazanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
@flyleaf ja k nim hádam nepatrím
do šrotu s takými ako je ona!
ale niektorych komenty ma irituju
povýšenecká,
arogantná,
"bezchybná",
správam sa jak niečo verejne pred dvadsiatoudruhou hodinou nepublikovateľné,
v snahe ohúriť som zavše umelo vtipná a občas
depresívna, sem-tam
represívna, často
recesívna,
plná komplexov,
predsudkov,
premúdrelá,
cynická
a neželane naviazaná,
ALE pracujem na postupnej reinštalácii, vážne .
@greyness cmuciQ
@lesush síce neviem čo to je za pi*ovinu ale v pohode pošli...
pozdravujem
fakt to prehaňate ľudia (ach)
nepáči sa mi - ignorácia.
maximálne si poviem svoj názor, a je mi jedno, ako bude prijatý, a či si žiada nejakú ďalšiu konverzáciu. proste poviem si svoje a tým to hasne. dovi, dopo, dopi
len teraz som si to všimla aj u leshush
len postreh, nebite ma
takže to ukončím tak že vám gratulujem a tlieskam a nadalej tu namiesto toho super kludne čítajte od pár individuí o tom ake sú najlepšie a že židia za polhodinu ovládnu svet
jednu som neľúbila, ale tá už šla na moje šťastie het
vsak vidis sam ze im to tu doslovne j*b* na hlavy...a admin neriesi...toto forum je osocovani a urazani...to je dovod na zmazanie
@greyness mám v piči.....a nwm prečo tu vlastne ešte píšem..zbohom