No...myslím, že to slovo "idol" nie zrovna najviac vystihuje to, na čo sa idem pýtať, ale nič lepšie mi nenapadlo takže... máte niekoho, kto má proste takú moc,aby ovplivňoval váš život? Na koho sa chcete velmi podobať? Proste niekto, kým sa radi/y inšpir
Idol to práve nie je a údajne to nie je ani milý človek, ale riadim sa (pokúšam sa riadiť) niečím, čo povedal Michael Flatley a to bolo: "Ak po niečom veľmi túžite, tak veľmi to chcete a predstavujete si to v jasných farbách a robíte niečo pre to, tak sa vám to stane. Stane sa vám to. Mne sa to stalo!"
moc ovplyvňovať môj život má najvaic oja mama ...dokedy s ňou budem bývť inak to nebude... a na koho sa scem podobať? na uja na mojej profilovke Trent Reznor....čím? jeho hudba mi je veľmi blízka...a strašne veľa a často mi pomohla...a má nádherný nos
Ujo Furmaník, chcem hrať na gitare ako on, a vždy keď ho vidím hrať, tak ma to motivuje k tomu, aby som zobrala gitaru do ruky a cvičila. jo a ešte mi povedal geniálnu vetu, ktorej vôbec neverím, ale vzala som si ju k srdcu, vraj spievať sa môže naučiť každý, kto má sluch, tak odvtedy vkuse kvákam, a všetkým leziem na nervy svojím, ehm "spevom"
S. Dalí, Robert Smith, Kurt Cobain, Mark Rothko, Gustav Klimt, da Vinci.... a samozrejme ten chalan, čo má presne taký život o akom som vždy snívala... Prečo? Pretože umenie, pretože láska, pretože iniciatíva, pretože potenciál, pretože...
pár takých ľudí je...ale žiadny z nich nie je slávny ani bohatý, všetko sú to obyčajní ľudia (zase nie ako tí matovičovskí), napriek tomu si ich vážim a keby som sa im dokázala niekedy v budúcnosti podobať, bola by som na seba hrdá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
myslím, že tu žiadnu Perlu pridávať netreba *cough cough*
ale keď sceš