Ja teda urcite tomasa,ako kazdy a kazdeho kto s nim spoupracoval,teda aj pomahal.No a ludi ktorych mam rad je tu dost.Aj ludi ktorych poznam osobne aj ludi ktorych nepoznam ale mam rad kvoli nazorom apod.Napr.Tommyhot,Rockstar,Cheekee a iny
ja toho hypo.. lebo ten chlapec vsetko vie ale vazne.. nerobim si srandu... a potom este sakula, lebo ten zas nevie nic, takze sa pri nom da naucit vela novych veci.. pozdravjem ta sakul
Ja si vazim vsetkych, co mi pomahaju zveladovat nas spolocny BIRDZik a je jedno ci su to admini, super blogeri, skveli diskuteri na fore, alebo fotografi, najviac si vazim, vsetkych co maju radi BIRDZ a chcu aby bol najlepsim serverom na svete a podielaju sa aspon svojou troskou na jeho existenci/fungovani/zaplnani obsahom atd...
no vsak jasne, bez tomasa by sme zase nespoznali tych ludi a bez mojej lujzik by som sa sem nedostala, inac som rada, ze som spoznala logiku , syd, petku, xena, hypofoblabla, vsetci su rozne zmesi povah, su jedinecni, a sami sebou aj tu na nete
inac si vazim kazdeho na birdze, kto nema pohnutky k stupidite
no u mna je to jednojednoznacne 0kattlett , to je podla mna tak neskutocne uzasna osobnost to sa neda ani popisat, haluz ze na celom nete som nikoho tak fascinujuceho nestretol ako tu na Birdze, este dobre ze je
a mam velmi rad aj Laciskaa, Xenomorpha a Letca
aj ked ich osobne poznam malinko myslim ze je tu este vela zaujimavych originalnych ludi ako napr: majajaj, Zipporah, Lusssia,mid...
Vážim si všetkých, ktorí mi tu na birdzi dávajú pocítiť, že ma majú radi a vždy mi radi pomôžu. Spomeniem aspoň pár ľudí: - Len_ja, Elberethqa, Rami12, Aikaa, Cmukinkaaa, Bloowe
Jaj som zabudol ze si vazim ludi ktory nezakladaju prijebane dikusie ktore tu boli X krat a vzdy je tam len nejaka hadka.Tak isto si vazim ludi ktory nepisu ako napr. thak,tho,xodit,wyxowatelky, a inu podobnu drbnutu internetovu rec.A koho si vazim konkretnejsie som pisal hore.
Tomas: mam jeden navrh na vylepsenie birdzu ...urcite by tu vela ludi potesilo keby sa mohli davat aj obrazky napr tipu GIF...ked uz tu bolo spomenute zveladovanie birdzu
Azela lebo je haluzak a Disizita lebo je to strasne fajn xalan a o hocicom sa snim da dobre pokecat a ece jedneho kluka ale si nepametam jaky ma nik ale pise skvele blogy pekne clanky a ma za to hovno a tym sa aj vyjadrim k tym blbinam co ma kazdy na webke hviezdickam a pod somarinam podla mna je to blbe lebo dakto pise blogz na picu a je hviezda a daktopise super blogy a je hovno
JEJ To je mile... ani neviete, ako cloveka potesi, ked si uvedomi, ze vlastne vela ludom asi spravil radost, tym ze nieco vytvoril. ach normalne si toto budem citat castejsie a budem mat vacsiu radost daco robit
heh.mno toto je taká otázka ze na zamyslenie. Ja osobne si vážím ľudí, ktorí niečo v živote dokázali alebo idú si za svojím cieľom aj keď ho nie je možné niekedy dosiahnuť. Takto vám poviem, ja keď si niekoho vážim alebo obdivujem pre niečo čo ten dotyčný urobil,tak mu to nemám problém napísať. Osoby sa tu neoplatí menovať, pretože tí, čo to potrebujú vedieť to asi už vedia. Naozaj som veľmi rád, že som si tu našiel veľa kamošov a kamošky na písanie a obdivujem a vážim si tých, čo nenadavajú nikomu. Myslím si, že správny človek by mal riešiť veci inak než nadávkami,samozrejme raz za čas nadávka neužkodí, niekedy práve tá nadávka dokáže odbúrať negatívnu energiu s človeka,ale stretol som sa tu bohužiaľ s ľudmi, ktorí majú príliš nízke IQ nato, aby takéto veco pochopili.
tomasa tenpatica a pumaamravec a vsetkych troch za to aky su proste uzasny a dobrosrdecny... inak to povedat neviem... a vsetkym trom patri obrovske dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
A ja asi no hlavne tomasa, sak no, zakladatel ...(ale nevtieram sa )
A potom tych par, oni vedia ktori su to.. ...KISS
A este aj inych, ktori maju dobre nazory a tak...
Áno, až na výnimky
inac si vazim kazdeho na birdze, kto nema pohnutky k stupidite
zíííííí....vaaam...pporah
no u mna je to jednojednoznacne 0kattlett , to je podla mna tak neskutocne uzasna osobnost to sa neda ani popisat, haluz ze na celom nete som nikoho tak fascinujuceho nestretol ako tu na Birdze, este dobre ze je
a mam velmi rad aj Laciskaa, Xenomorpha a Letca
aj ked ich osobne poznam malinko myslim ze je tu este vela zaujimavych originalnych ludi ako napr: majajaj, Zipporah, Lusssia,mid...
A samozrejme Tomasa, aby som mu aj ja trosku vliezol do riti....
Jasné, že sú v mojom živote oveľa dôležitejší ľudia a niektorí z nich sú možno aj tu, ale nikto z nich nesúvisí s Birdzom práve tak, ako on
a vazim si vsetkych tych uzasnych ludi, ktorych som mohol spoznat za ten rok co som tu
ci uz tych co som spoznal osobne, alebo tych ktorych som kvoli dialke sponat osobne este nemohol
-cize tomas ja sa ti do riti pchat nejdem
-ako ostatny
-a okrem mna este aj kamarati moji
a nikam sa nepchám, načo by mi to bolo?
btw: Čo máte proti nenormálnym?
a vsetkych tych , ktory vam hned nevynadaju do jebnutych,len pre to , že sa opytate na naku maličkost z jeho profilu...
ale-
Tomaš!Tomaš!Tomaš!
TOŤ ODOMŇA VŠE... viac možme popísať mailom abo TS-kou. Teším sa.čafii
@gracee