Smer nám tu kradol už 12 rokov, objektívne boli časy, keď nebola vojna ani žiaden covid, ostatné krajiny prosprerovali a my sme stagnovali, vraždu Kuciaka nespomínam, keďže im to nikto nedokázal, ale toto by snáď malo stačiť. Hlas je odnožou Smeru a dám krk na to, že sa s nimi po voľbách znova spojí aj keď sú v niečom trochu iní. PS sú oligarchovia, čo chcú znížiť dôchodky, zvýšiť ceny piva a zrušiť sociálne výhody. SaS povalili už 3 vlády, to môže voliť tiež len magor. O SNS sa radšej ani nevyjadrujem, pán Danko je kapitola sama o sebe. A rovnako tak nekomentujem fašistov z Republiky, bývalých kotlebovcov.... Jedine Olano ?❤️
@tequila@3 To bol nejaky hoax, ktorý fungoval tak hodinu pred týždnom či doma ihneď to vyvratili. Len uplný idiot ako henten sa môže na niečo take odvolávať a to som PS nevolil.
Ja som volil stranu Vlastenecký blok a mal som k tomu dva vynikajúce dôvody.
DÔVODOM PRVÝM bolo, že som mal istotu, že sa nedostane do parlamentu. No len si predstav, že si volil niekoho zo strán, ktoré sa tam dostali. A to tupé nemehlo tam teraz bude sedieť a dostávať plat.
DÔVODOM DRUHÝM bol ich zmysel pre humor. Na strane majú najväčším fontom napísané, že:
"Štát zveríme do rúk odborníkom, nie politikom a amatérom."
A jednička na kandidátke je vlastenec Ivan Stanovič Mgr., podnikateľ, politik
Úprimne ma rozosmiali, a tým si získali môj hlas. Všetci ostatní ti dajú skôr dôvod na plač než na radosť. Či už priamo, alebo sprostredkovane - skrz to, že vieš, že žiješ v krajine, ktorá takých kokotov podporuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
DÔVODOM PRVÝM bolo, že som mal istotu, že sa nedostane do parlamentu. No len si predstav, že si volil niekoho zo strán, ktoré sa tam dostali. A to tupé nemehlo tam teraz bude sedieť a dostávať plat.
DÔVODOM DRUHÝM bol ich zmysel pre humor. Na strane majú najväčším fontom napísané, že:
"Štát zveríme do rúk odborníkom, nie politikom a amatérom."
A jednička na kandidátke je vlastenec Ivan Stanovič Mgr., podnikateľ, politik
Úprimne ma rozosmiali, a tým si získali môj hlas. Všetci ostatní ti dajú skôr dôvod na plač než na radosť. Či už priamo, alebo sprostredkovane - skrz to, že vieš, že žiješ v krajine, ktorá takých kokotov podporuje.