Tí, ktorí sa chystáte voliť, už máte predstavu o tom, ktorého z kandidátov zvolíte? Stále uvažujem, ale neviem sa rozhodnúť. Viem, že to je v podstate jedno, každý z nich je len bábka atď.. Ale ktorého z kandidátov vy považujete za lepšiu voľbu resp. menš
Fico alebo Kiska, jednoznačne.
Fico má najväčšie šance..asi netreba hovoriť prečo..
tiež proti Kiskovi môže použiť to že má slabé skúsenosti s politikou.. vyhýba sa diskusiám - lebo je to veľmi slabý rečník on nevie diskutovať on všetko čo povie prečíta len z papiera ktorý mu napíšu.. ďalej Dobrý anjel.. atď.. aj napriek tomu stúpli jeho šance o cca 8% od začiatku.. ale aj tak je až na druhom mieste..
potom je ešte možnosť Kňažko alebo Procházka.
Prochádzka má obrovnské plus v tom že vďaka ústavnému právu je skvelý rečník a vie sa pustiť do každej témy..
pred týždňom bolo u nás 10/14 prezidentov a z nášho predvoleb. prieskumu vyšlo že väčšina od nás by volili priamo Procházku..
a ešte som veľmi zvedavá kto bude voliť Mezenskú a či bude mať aspoň tie údajné 4% ktoré mala v predvolebných prieskumoch lebo to je druhý Suvereno tá žena.. a aj keď som ako žena spočiatku bola rada že kandiduje aj žena.. potom čo som ju počula.. tá žena tam nemá čo robiť..
Nemyslim ze Kiska je o moc lepsi kandidat ako fico a fico je uz horsi ako mečiar takze ked ho budu ludia volit tak kazdemu jednemu po papuli dat
knažko? no skoda slov.
Prochadzka, keby nebol s KDH tak by som o nom silno uvazoval.
@luuci Priznávam, že tohtoročnú kampaň som veľmi nesledovala Koniec koncov, odvšadiaľ na mňa vyskakoval Fico a z toho sa mi dvíhal žalúdok.. No ja mám Suverena rada takže zvažujem aj Mezenskú, aj keď nie som si celkom istá, či je práve ona vhodný kandidát na prezidenta :ehm: Je to dosť ťažké rozhodnúť sa medzi toľkými pajácmi..
@hurvinek nie, Mezenská naozaj nie je vhodný kandidát. ona tam nemá čo robiť.
aspoň nejakú diskusiu s ňou ste videli??
v podstate voliť niekoho iného ako Fica / Kisku / Prochádzku / Kňažka je úplne zbytočné je to hlas do prázdna.. ale tak Mezenská sa za tých niekoľko málo percent poteší..to pre tú LÁSKU ktorú voličom rozdáva!
@v3nty ono je síce fajn že sa robia všetky tie proti kamane proti nemu..
ale čo z toho keď v sobotu bude krásne počasie v inteligentný ľud ktorý by mohol niečo zmeniť pôjde na piknik, a všetci dôchodcovia nebudú mať čo robiť a pôjdu voliť? jeho.
@v3nty vychod ale aj co chodim do skoly v PO a pocuvam rozhovory v mhd, dost casto sa medzi sebou rozpravaju ze hocikoho len nie fica a aky je to sviniar atd. Ci babky alebo stari dedkovia
Ficko má polovinu hlasov zaplatených 15€ na ruku za hlas v priemere úplatok voličom. Zasa sa budú robiť vláčiky ako každé voľby.
týchto treba oskalpovať
Všetci očierňujú Kisku pretože zadĺžil ľudí...ok. Ľudia sa dobrovoľne zadĺžili sami, on len využil možnosť zarobiť si.
Jediný kandidát, ktorý by nedostával prezidentský dôchodok dokým by nezomrel.
Zmyslanie mladych ludi co vobec nesleduju politiku a ich vedomosti su v tomto smere na bode nula sa pytaju koho maju ist volit
Hlas je vyjadrit SVOJ nazor ale pokial voli niekto kandidata ze mu to bolo odporucene tak skoda slov.
Profil kazdeho kandidata najde clovek na internete a za 30 min si clovek dokaze spravit ako tak svoj usudok.
@luuci tiez nie je vhodny kandidat na prezidenta ale 100kra lepsie zabit hlas na nej ako na caarnogursko knazkovi a zvysnej plejady kretenov....a ten prochazka mal aspon charakter odist z kdh vie sa vyjadrovat a k veci...
Ja odporúčam Procházku. Za 1. si nemyslím že je bábka a za druhé ako jediný z trojice kandidátov ktorých som zvažoval hľadí viac do budúcnosti ako do minulosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Fico má najväčšie šance..asi netreba hovoriť prečo..
tiež proti Kiskovi môže použiť to že má slabé skúsenosti s politikou.. vyhýba sa diskusiám - lebo je to veľmi slabý rečník on nevie diskutovať on všetko čo povie prečíta len z papiera ktorý mu napíšu.. ďalej Dobrý anjel.. atď.. aj napriek tomu stúpli jeho šance o cca 8% od začiatku.. ale aj tak je až na druhom mieste..
potom je ešte možnosť Kňažko alebo Procházka.
Prochádzka má obrovnské plus v tom že vďaka ústavnému právu je skvelý rečník a vie sa pustiť do každej témy..
pred týždňom bolo u nás 10/14 prezidentov a z nášho predvoleb. prieskumu vyšlo že väčšina od nás by volili priamo Procházku..
a ešte som veľmi zvedavá kto bude voliť Mezenskú a či bude mať aspoň tie údajné 4% ktoré mala v predvolebných prieskumoch lebo to je druhý Suvereno tá žena.. a aj keď som ako žena spočiatku bola rada že kandiduje aj žena.. potom čo som ju počula.. tá žena tam nemá čo robiť..
ale asi aj záleží na tom kto pôjde voliť že
a koho by som ja volila? Kňažko alebo Kiska.
knažko? no skoda slov.
Prochadzka, keby nebol s KDH tak by som o nom silno uvazoval.
aspoň nejakú diskusiu s ňou ste videli??
v podstate voliť niekoho iného ako Fica / Kisku / Prochádzku / Kňažka je úplne zbytočné je to hlas do prázdna.. ale tak Mezenská sa za tých niekoľko málo percent poteší..to pre tú LÁSKU ktorú voličom rozdáva!
Keby kandidoval Andrej Hrnčiar tak jeho
Aby mali smeráci všetky funkcie O_o
ale čo z toho keď v sobotu bude krásne počasie v inteligentný ľud ktorý by mohol niečo zmeniť pôjde na piknik, a všetci dôchodcovia nebudú mať čo robiť a pôjdu voliť? jeho.
Ja som sa rozprával zatial z dochodcami čo by som na rukách spočítal čo nevolia fica (zvycajne vzdelaný)
týchto treba oskalpovať
Všetci očierňujú Kisku pretože zadĺžil ľudí...ok. Ľudia sa dobrovoľne zadĺžili sami, on len využil možnosť zarobiť si.
Jediný kandidát, ktorý by nedostával prezidentský dôchodok dokým by nezomrel.
Šuster sa len smeje na nás z Bahám.
Hlas je vyjadrit SVOJ nazor ale pokial voli niekto kandidata ze mu to bolo odporucene tak skoda slov.
Profil kazdeho kandidata najde clovek na internete a za 30 min si clovek dokaze spravit ako tak svoj usudok.